Hvordan sette standard kamera?

Her postes alt som er relatert til TrackMania 2.

Moderator: Norwegian Moderator

Hvordan sette standard kamera?

Postby Tdh79 » 07 Oct 2011, 22:44

Hvor kan jeg sette slik at jeg slipper å bytte kamera til internt hver J*#%& gang jeg starter? Og er det mulig å overstyre de idiotbanene som tvinger meg til eksternt kamera underveis?
Tdh79
 
Posts: 1
Joined: 30 Sep 2011, 07:34

Re: Hvordan sette standard kamera?

Postby Weeeeee » 08 Oct 2011, 10:08

Er ikke mulig å unngå kameraer som er lagt til i MT nei.Om du ikke liker cam 1,så er det for øyeblikket ikke noen løsning på det.
Weeeeee
 
Posts: 165
Joined: 20 Aug 2011, 21:09


Return to TrackMania 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest