TM2 på Mac

Her postes alt som er relatert til TrackMania 2.

Moderator: Norwegian Moderator

TM2 på Mac

Postby Zippoth » 12 Nov 2011, 18:44

Hei, har installert Windows gjennom VMware på min iMac 21" 3,2GHz 12GB RAM
Lastet ned og installert TrackMania2 gjennom nedlasteren på Trackmnania.com
Når jeg prøver å starte spillet får jeg opp "Fant ikke videokortytelsen. En Rask bench blir kjørt." Trykker ok, så kommer "Kunne ikke hente opplysninger om ytelsen til grafikkenheten din. Det er mulig automatisk grafikkvalitet ikke er nok."
Har prøvd alle mulig innstillinger, men hver gang jeg trykker "Kjør" for å starte spillet, blir det svart skjerm som om det prøver å starte, men feiler uansett hver gang.... Hjelp! :s
Zippoth
 
Posts: 4
Joined: 12 Nov 2011, 18:22

Re: TM2 på Mac

Postby SiH13 » 15 Nov 2011, 12:08

Tror ikke tm2 fungerer så bra på mac
Prøvde selv å spille tm2 via parallels på macbook pro,men fikk stygge text bugs + enormt med lagg

Kjøp en windows pc ;)
Image
SiH13
 
Posts: 1042
Joined: 15 Jun 2010, 11:54

Re: TM2 på Mac

Postby .HD. » 15 Nov 2011, 16:45

Det finnest noe program for Macen som lager virtuelle C:\programfiles mapper for spillene...

Såg det på DinSide.no en gang, ta et søk der, så kan du spille det rett på Macen ;)
Proud leader of el!te
User avatar
.HD.
 
Posts: 13
Joined: 06 Nov 2011, 18:33
Manialink: eliteclan

Re: TM2 på Mac

Postby Zippoth » 21 Nov 2011, 20:28

Fikk det til med parallells 7 og windows 7. Samme feilmeldinger, men spillet starter. Har veldig lav grafikk. Spiller liten rolle...
Dette med virtuelle spillmapper i osx høres interressant ut. Hvor fant du det?
Zippoth
 
Posts: 4
Joined: 12 Nov 2011, 18:22


Return to TrackMania 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest