[B2.0] Car sounds when viewing "internal car cam"

Moderator: NADEO

[B2.0] Car sounds when viewing "internal car cam"

Postby stevenamtaan » 20 Dec 2012, 10:52

As of update on 19 DECEMBER, 2012.
For example - when racing or viewing with the 'internal car cam' the sound is very different... :shock:
Sounds something like a jar of blowflies buzzing or similar and definitely not as it was previous to this latest update.
I also realize there are several other problems but are posted already under other various topics i.e. missing blocks,darkened cars,etc,etc.
Hope this and many other issues are fixed soon.. :(
Hope i've posted this in the right place... :|
User avatar
stevenamtaan
 
Posts: 72
Joined: 07 Jul 2012, 04:55
Location: Samui Island , Thailand
TrackMania Forever:
Nickname: SteveNamTaan
Zone: Thailand

Re: [B2.0] Car sounds when viewing "internal car cam"

Postby GabrielM » 20 Dec 2012, 17:57

Hello stevenamtaan,
I can't reproduce your sound issue, can you record and post a video of it ? (with good sound quality of course).

Thanks !
GabrielM
Nadeo
Nadeo
 
Posts: 224
Joined: 13 Jan 2012, 16:53

Re: [B2.0] Car sounds when viewing "internal car cam"

Postby stevenamtaan » 21 Dec 2012, 03:51

Since the latest update 20/12.2012 the sound issue seems to have been fixed somewhat. I still think many of the car sounds have changed a little tho. Maybe need a little time to get used to it... :?
User avatar
stevenamtaan
 
Posts: 72
Joined: 07 Jul 2012, 04:55
Location: Samui Island , Thailand
TrackMania Forever:
Nickname: SteveNamTaan
Zone: Thailand


Return to ManiaPlanet Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest