SirOzi wrote:Miło się oglądało, tak jak mówili, brakło trochę dynamiki, ale nie jest źle.
Szczególnie podobał mi się motyw ze zmianą skina w rytmie muzyki, dobrze znam utworek i nie mogłem się doczekać co wymyślisz w tym momencie, nie zawiodłeś mnie.
A i baardzo podobały mi się ujęcia z tą trasą, z kostkami ułożonymi w taką spłaszczoną szachownicę, piknie to wyglądało.
Ja czekam z swoim małym montażem, aż bug z kółkami naprawią, póki co, zbieram materiał.
Cieszę się że nie zawiodłem
Co do błędu z kołami można go naprawić poprzez zrobienie przejazdu jako duch na trasie, ale dla mnie trochę "losowość" tych nagrań ucieka ;] Mimo wszystko nie lubię bawić się w boga podczas tworzenia, dla tego opierałem się na swoich nagraniach z meczy online.
Cieszy mnie tak "Pozytywny" odzew. Bałem się, że oberwę za brak "efekciarstwa" jakiś zaawansowanych trików w AAE, ponieważ w pewnych kręgach moją wadą jest to że lubię proste i przejrzyste filmy. Oberwałem za to że w grze sportowej starałem się być zbyt "artystyczny" kosztem dynamizmu i "Focus-a" na wozach. I dobrze bo teraz już wiem czego oczekujecie. Czekam teraz na premierową wersję i zaczynam myśleć nad kolejnym projektem. Mam już parę dzikich pomysłów i postaram się wam je pokazać ;]