Prodej

Diskutujte o čemkoliv, co souvisí s TrackMania 2.

Moderator: Czech Moderator

Prodej

Postby BuBBleS_CZ » 14 Sep 2011, 18:48

Dle statistik si to v ČR koupilo zatím jen 38 lidí? Není to trochu málo? Nebo to blbě dělá statistiky? :)
BuBBleS_CZ

Re: Prodej

Postby theslash » 14 Sep 2011, 19:16

Ano 38 lidi hraje Solo a 209 online
theslash

Postby jhs » 14 Sep 2011, 19:22

jojo 209
jhs

Manialink: kalkulato@seznam.cz
TrackMania Forever:
Nickname: 0´´JHS´´
Zone: Czech republic»Středočeský kraj
Solo ranking: 2 662
Multiplayer ranking: 37 011

Postby Bazideluxe » 14 Sep 2011, 20:54

Ahoj, jak dostanu svoje penize zpatky? Nejde se mi prihlasit do hry, pise mi to ze jsem pripojen z jinyho pocitace, tak tuhle jinak skvelou hru odmitam platit. Neodjel jse ani jedno kolo a potom se uz neprihlasil. Pokud neco prodavaji, ma to fungovat, jinak at mi vrati penize...
Bazideluxe

Postby BuBBleS_CZ » 14 Sep 2011, 21:07

theslash wrote:Ano 38 lidi hraje Solo a 209 online

Hm, celkem slabota na start. Snad je to v zahraničí veselejší. Přitom takových hodin na vyblbnutí :)
BuBBleS_CZ

Postby Jarago » 14 Sep 2011, 21:21

Bazideluxe wrote:Ahoj, jak dostanu svoje penize zpatky? Nejde se mi prihlasit do hry, pise mi to ze jsem pripojen z jinyho pocitace, tak tuhle jinak skvelou hru odmitam platit. Neodjel jse ani jedno kolo a potom se uz neprihlasil. Pokud neco prodavaji, ma to fungovat, jinak at mi vrati penize...

ja len že mne to tiež robilo nedavno lebo som nejako blbo vypol (asi alt+F4) TM2 na prvom compe a potom som cez druhý comp chcel prihlásiť a tiež mi to písalo... tak som sa pripojil zase na prvy comp a normalne som to vypol a potom mi už išlo aj na druhom... odvtedy nepouživam alt + F4 :D ale ak to neni kôli tomu tak ti nepomôžem :(
Jarago
Translator
Translator

Postby omen.cz » 16 Sep 2011, 10:11

Jarago wrote:
Bazideluxe wrote:Ahoj, jak dostanu svoje penize zpatky? Nejde se mi prihlasit do hry, pise mi to ze jsem pripojen z jinyho pocitace, tak tuhle jinak skvelou hru odmitam platit. Neodjel jse ani jedno kolo a potom se uz neprihlasil. Pokud neco prodavaji, ma to fungovat, jinak at mi vrati penize...

ja len že mne to tiež robilo nedavno lebo som nejako blbo vypol (asi alt+F4) TM2 na prvom compe a potom som cez druhý comp chcel prihlásiť a tiež mi to písalo... tak som sa pripojil zase na prvy comp a normalne som to vypol a potom mi už išlo aj na druhom... odvtedy nepouživam alt + F4 :D ale ak to neni kôli tomu tak ti nepomôžem :(

Jj můžu potvrdit,poněvadž já měl stejný problém a určitě to není důvod abys Bazideluxe na TM 2 zanevřel .)

Já ji sice na prvním pc vypnul normálně ale na svém hlavním jsem měl stejnou hllášku a to i přesto,že na tom prvním jsem hrál o několik hodin dříve. Pomohlo se vrátit na ten první, zapnout hru a po přihlášení ji znova vypnout =poté už to hned šlapalo i na tom mém hlavním pc.
Otázka je jestli si to i ty vůbec pouštěl i na jiném pc.
omen.cz

Postby olda_x » 23 Sep 2011, 09:36

@ Jarago
Mě se todle stalo taky a je to normální . stačí pokud ti zamrzne hra nebo padne internet . Tim pádem odejdeš ze hry a neodhlásíš se a masterserver tě stále vidí jako připojeného a nepustí tě do hry podruhé. Je to jako když někdo vypne server a ostatní ho tam ještě 20 minut vidí a přitom tam již dávno není . Jednoduše v takovém případě musíš nějakou dobu počkat od 10 do 20 minut než to serveru dojde že si odešel ze hry bez ukončení a pak by ses měl připjit odkudkoli . V horším případě po půlnoci , to se snad nulujou statistiky ůplně
olda_x

Return to TrackMania 2