Search found 275 matches

by Zeraxex
16 Aug 2019, 19:02
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [Bug] Playermodel of InServer-Profile overlaps home menu
Replies: 1
Views: 312

[Bug] Playermodel of InServer-Profile overlaps home menu

When you are in a server and open a player profile (button on scoreboard or 'esc/advanced options/playerprofiles') and then open the ManiaPlanet main menu using the home button in the top center of the screen, the model displayed in the profile will overlay the main menu. https://cdn.discordapp.com/...
by Zeraxex
30 Jan 2019, 14:31
Forum: Shootmania
Topic: The Situation in ShootMania is... bad!
Replies: 43
Views: 4054

Re: The Situation in ShootMania is... bad!

why not trying to finish a new environment like cryo and publish it as a new "shootmania" ? :| just a suggestion instead of taking a discussion about the bad situation in shootmania "storm" try to finish shootmania cryo and maybe some customers comes back again (i would play it tbh) And how do you ...
by Zeraxex
30 Jan 2019, 14:25
Forum: Shootmania
Topic: The Situation in ShootMania is... bad!
Replies: 43
Views: 4054

Re: The Situation in ShootMania is... bad!

Well, I didn't want to post that one here at first but I guess after Dmark's post I could also answer on TMarc here. I wrote him a PM to not turn this into a tutorial discussion but whatever. Ignore that one if you don't care about that topic. Copy-Pasted PM: Don't wanna flood the Forum topic with t...
by Zeraxex
30 Jan 2019, 13:02
Forum: Shootmania
Topic: The Situation in ShootMania is... bad!
Replies: 43
Views: 4054

Re: The Situation in ShootMania is... bad!

I'll bring up some little detail which has been mentioned like 500 times in the past: Why is there still no tutorial for new players?! And I'm not talking about some texts on your screen saying "Use wasd to move." I mean like a real tutorial, a map with well made MediaTracker and scrips. This is not...
by Zeraxex
27 May 2018, 14:47
Forum: Shootmania Reports
Topic: Bugs in the Replay Editor for ShootMania
Replies: 5
Views: 3197

Re: Bugs in the Replay Editor for ShootMania

Did some test to that. Lasers shot by any MP4-Ghost in any Replay (also Pre-MP4) will not be shown in rendered Videos and might also not be shown in the replay editor itself. Sometimes though they actually show up in the editor. I also tried recording a ghost shooting a laser in the replay editor. I...
by Zeraxex
11 Mar 2018, 14:09
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [MP4, Mar. 18] [Valley] Missing Stone-Bridge Pillars at Cliffs
Replies: 1
Views: 1378

[MP4, Mar. 18] [Valley] Missing Stone-Bridge Pillars at Cliffs

When airmapping is enabled but not activce, 50% of the variants of the groundparts at cliffs of the Stone-Bridge Pillars aren't placed. I'm sorry for that phrasing, no idea how to say it. The screen should make it clear, everything placed with airmapping enabled but not active : https://i.gyazo.com/...
by Zeraxex
24 Feb 2018, 12:11
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Feb. 18] [Editor (TM/SM)] Partially removed ground surface
Replies: 1
Views: 1529

[MP4, Feb. 18] [Editor (TM/SM)] Partially removed ground surface

There's a special sequence of steps you can do in the Editor to remove 3/4 of the ground of a block in the editor. It works like this: https://i.gyazo.com/901375ce3e69475837246aeff9964d15.png STEP 1 : Place any block with a connector. (For example the ramp used in the image) Important: It must be pl...
by Zeraxex
03 Feb 2018, 13:33
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0
Replies: 1
Views: 676

Re: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0

Update: I just noticed that there are some "event" which will make it go on after it stopped. For example (what just happened to me): When the Replay was stopped I went to ingame Graphic setting, changed a setting (not sure if that step is nessecary), clicked the accept button to apply the changes a...
by Zeraxex
10 Jan 2018, 14:02
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0
Replies: 1
Views: 676

[MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0

I'm using the Timespeed track, having one Keyframe at 1 and the next one at 0.01 . Sometimes when it gets to the second keyframe it just stops and sets the timespeed to 0 instead of 0.01 . Seems random to me when that happens.
by Zeraxex
10 Jan 2018, 13:10
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Keyframes Distance
Replies: 0
Views: 360

[MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Keyframes Distance

It's not really a bug but it's causing trouble for me so I thought I'd better post it here anyway. So I'm just doing an intro for a map in the MediaTracker and using the Timespeed Track with a factor of 0.01. The obvious result is, that 0.01 secs on the timeline become 1 sec. But you can only set ke...

Go to advanced search