Search found 61 matches

by AurelSM
28 Oct 2019, 12:30
Forum: Mesh Modeler
Topic: [BUG] New bugs Bad snapping / Texture icon broken
Replies: 2
Views: 2980

Re: [BUG] New bugs Bad snapping / Texture icon broken

I think, this is finally a chain of cause and effect which come from the first problem,
In the first video, we can think the origin is centered (this is what i thought) but finally we are not.

Resolve the first, it should resolve the rest ^^
by AurelSM
28 Oct 2019, 08:21
Forum: Mesh Modeler
Topic: [BUG] New bugs Bad snapping / Texture icon broken
Replies: 2
Views: 2980

[BUG] New bugs Bad snapping / Texture icon broken

Hey, I did a break, and i just come back. I discovered some bugs which are easy to identified. First, when you want to create a new item, you have to switch to item mod if you want your item get the snap with the grid. Second, once your item is placed, it is not centered on X & Y axis at least. Thir...
by AurelSM
25 Jul 2019, 17:31
Forum: Mesh Modeler
Topic: [BUG][FIXED] Ctrl+C / Ctrl+V Texture then Simplify mesh
Replies: 1
Views: 2274

[BUG][FIXED] Ctrl+C / Ctrl+V Texture then Simplify mesh

Simplify mesh doesn't work, when we have texturized faces with Ctrl+C / Ctrl+V

Video (in french) >
by AurelSM
03 Jul 2019, 09:56
Forum: Mesh Modeler
Topic: ["FIXED"][BUG] Some problems with the Layer mirror
Replies: 1
Views: 2264

["FIXED"][BUG] Some problems with the Layer mirror

If we change at which level is a layer mirror, it can bugged.
Also, another problem discover during the video, it seems to lose some part of selection when we hide / unhide a mix of layers.

Video >
by AurelSM
26 Feb 2019, 16:47
Forum: Mesh Modeler
Topic: [BUG][FIXED] Custom Block empty No collisition or mesh removed
Replies: 3
Views: 214

Re: [BUG] Custom Block empty No collisition or mesh removed

Yes, it's fixed now, server was not update,
This post is not update viewtopic.php?f=261&t=12494&start=50
And the guy who host the server didn't recieve mail about the new maniaplanet server of this month
by AurelSM
26 Feb 2019, 07:45
Forum: Mesh Modeler
Topic: [BUG][FIXED] Custom Block empty No collisition or mesh removed
Replies: 3
Views: 214

[BUG][FIXED] Custom Block empty No collisition or mesh removed

Hey, I took a grass block from nadeo block. I set No Collision. I can go through in editor but not on a server. Other test, I removed completly the mesh, Again, I can go through in editor but not on a server. I know that in Item editor No collision works but it seems to be broken for Custom blocks h...
by AurelSM
25 Feb 2019, 08:36
Forum: Map Editor
Topic: Water planes issues, some explanations ?
Replies: 1
Views: 372

Water planes issues, some explanations ?

Hi, I did a video about water planes issues and I would like more explanation if possible. I explain this issue doesn't appear constantly and it can be hard to manage this problem. Maybe a line under Coppers which mention issues performance with details ( when we click on it ) could be insteresting ...
by AurelSM
10 Feb 2019, 13:12
Forum: Shootmania
Topic: Aurel's blog
Replies: 11
Views: 6199

Re: Aurel's blog

I just come to release a new page, it's about Item Editor & Mesh Modeler.
Here the page > http://aurel.obsmania.com/item-editor-mesh-modeler/
by AurelSM
02 Feb 2019, 20:28
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [MP4.1][ISSUE] Color clan doesn't work properly after to create an item
Replies: 0
Views: 108

[MP4.1][ISSUE] Color clan doesn't work properly after to create an item

- Put in the map a Spawn for example, - Put another block which use color clan then create an item from this one. - Put this new item in the map You will see when you camera is close of the spawn, the color clan is good, when you zoom out, it doesn't. I don't think there is problem in game but annoy...
by AurelSM
30 Jan 2019, 13:38
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [MP4.1][ISSUE] My custom item Checkpoint doesn't work properly, any ideas ?
Replies: 1
Views: 170

[MP4.1][ISSUE] My custom item Checkpoint doesn't work properly, any ideas ?

Hi, I created checkpoint item from nadeo block, i just deleted surface around to keep the essential. The sector works, there is no problem with that. The problem is sometimes i pass through the item. The normal surface is metal, we heard no sound of that and we don't have the speed which usually giv...

Go to advanced search