Search found 13 matches

by perre
18 May 2017, 19:49
Forum: Support & Bug Reports
Topic: mp4 - master server error: (1) no requests
Replies: 4
Views: 935

Re: mp4 - master server error: (1) no requests

err... then i can delete allmost all maps :/ i had a new errorcode since today ( i installed a new server from scratch ) [2017/05/18 19:57:06] ...master server error: (78) Invalid request so i receive 3 errorcodes in the logfiles ...master server error: (1) no requests ...master server error: (18) Y...
by perre
18 May 2017, 14:47
Forum: Support & Bug Reports
Topic: mp4 - master server error: (1) no requests
Replies: 4
Views: 935

Re: mp4 - master server error: (1) no requests

2017 05 18 - uptime before connection to master server lost : 35 minutes [2017/05/18 15:06:30] Starting ManiaPlanet Date=2017-05-16_19_00 Svn=74735 GameVersion=3.3.0... [2017/05/18 15:06:30] Loading system configuration... [2017/05/18 15:06:30] ...system configuration loaded [2017/05/18 15:06:30] Lo...
by perre
17 May 2017, 21:28
Forum: Support & Bug Reports
Topic: mp4 - master server error: (1) no requests
Replies: 4
Views: 935

Re: mp4 - master server error: (1) no requests

2 days later... come on... at least a gamedev should know how to fix this or reply with an explanation... i updated to maniaplanet server 2017 05 16 and guess... it was online for a short ammount of time. this feels like the 1h time-limit on maniaplanet 3 for demo users. this error is happen over an...
by perre
16 May 2017, 13:04
Forum: Dedicated Server
Topic: server connection lost to the master server
Replies: 3
Views: 500

Re: server connection lost to the master server

keep an eye on the logfiles
it will happen again at random ;)

( and if it happen... please post :) )
by perre
16 May 2017, 12:53
Forum: Dedicated Server
Topic: server connection lost to the master server
Replies: 3
Views: 500

Re: server connection lost to the master server

well... glad some other have same issue as me...

same topic here with a better explanation and some more log info
i posted that on 2017 05 15

ps.: i dont wanna troll your post... it's an ugly and annoying issue that should be fixed...
by perre
15 May 2017, 12:08
Forum: Support & Bug Reports
Topic: mp4 - master server error: (1) no requests
Replies: 4
Views: 935

mp4 - master server error: (1) no requests

oii, 1st of all... i posted this double since i had over 250 views and no reply maybe this place is a better place to fix this/my issue i also did some more research and tests between the double post when i try to fire up a server it seems like all goes well [2017/05/14 12:05:42] Starting ManiaPlane...
by perre
14 May 2017, 11:27
Forum: Maniaplanet
Topic: mp4 - master server error: (1) no requests
Replies: 0
Views: 624

mp4 - master server error: (1) no requests

oii, i have this problem when i fire up server(s) i tried with versions 2017 05 09 and 2017 05 12 sometimes after a few serverstarts it will become playable ( but not for a long time except one time :p ) [2017/05/14 12:05:42] Starting ManiaPlanet Date=2017-05-12_21_00 Svn=74671 GameVersion=3.3.0... ...
by perre
05 Jul 2015, 17:48
Forum: Ladder Servers
Topic: [TM²Stadium]Information about 100K servers
Replies: 28
Views: 14851

once again... admin fails... [ tech roc is 100% dead now ]

oii, it seems like some tech roc servers have problems... ( start rotation 2015 - 07 ) olli's server is running 80 - 90k ( maybe ladder mismatch on playerpage ) tnd isn not reachable ( error on connection // server software error - prolly needs an easy restart to fix ) it's not the first time that t...
by perre
09 Aug 2014, 23:50
Forum: UASECO
Topic: Feedback and Reports for the development branch
Replies: 238
Views: 28645

Re: Feedback and Reports for the development branch

Can you please tell me which MySQL and PHP version you use? Ubuntu 12.04.4 LTS ( precise ) php 5.3.10-1ubuntu3.13 with Suhosin-Patch (cli) mysql version 5.5.38 i didn't import the sql database file ( i was lazy ) all tables where created fine on first start ...the plugins that we use in xaseco... W...
by perre
09 Aug 2014, 06:02
Forum: UASECO
Topic: Feedback and Reports for the development branch
Replies: 238
Views: 28645

Re: Feedback and Reports for the development branch

oii, i tested uaseco on ubuntu 12.04 cli and it worked fine i only miss the plugins that we use in xaseco ( but i guess it will be a future project ) i toke a look at the config files and i found some things in rasp.xml .. these settings have a wrong description <!-- Set to true if you want to show ...

Go to advanced search