Search found 105 matches

by noyranea
17 Oct 2019, 08:58
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: Chained animations are discarded when a layer is hidden
Replies: 2
Views: 374

Re: Chained animations are discarded when a layer is hidden

Hi Dommy ! This issue has been reproduced and fixed. It would occur only if the pending animation was fully skipped (hiding before start, showing after the end) due to the hiding. By the way, you can note that the current behavior is that we do not update anims when the layer is hidden, and we catch...
by noyranea
26 Aug 2019, 09:28
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: "Stop when respawn" checkbox doesn't work. [fixed]
Replies: 2
Views: 1948

Re: "Stop when respawn" checkbox doesn't work. [fixed]

You're welcome ;)

Thank you for the report ! Have a nice day :)

-- noyranea
by noyranea
22 Nov 2018, 17:08
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Forced camera view - wrong assigned?
Replies: 5
Views: 370

Re: Forced camera view - wrong assigned?

Hello ! The issue was probably due to a failure during the save of the old map with one of the previous executables. Saving old maps with the current version won't cause any trouble with forced cameras, so taking the old map and saving it with MP once more will fix the issue ;) Thank you for your pa...
by noyranea
21 Nov 2018, 10:56
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED][Mediatracker] Black Screen when simply moving stuff
Replies: 2
Views: 151

Re: [Mediatracker] Black Screen when simply moving stuff

Hello there :)

The issue will be fixed in the next update ;) Thanks a lot for your patience and for reporting the bug, you're awesome !

Have a nice day,

-- noyranea
by noyranea
21 Nov 2018, 10:34
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?
Replies: 11
Views: 646

Re: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?

Hi !

I can confirm the fix was a little too late to be in this update. It'll be in the next one, so expect the issue to be fixed quite soon !

Enjoy your day ;)

-- noyranea
by noyranea
21 Nov 2018, 10:32
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [MP4][FIXED][Mediatracker] - Cam2 selection not possible
Replies: 6
Views: 619

Re: [MP4][FIXED][Mediatracker] - Cam2 selection not possible

Hi there !

The Cam2 will be back in the next update. You'll be able to select it in the MT as "External 2".

@Thorh62 : the outros issue has been fixed has well, see viewtopic.php?f=659&t=45070

Have a nice day :)

-- noyranea
by noyranea
20 Nov 2018, 17:21
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?
Replies: 11
Views: 646

Re: Custom replay cams no longer load properly?

Hello !

Replays created in tracks with custom cameras will now load them properly :) The issue was due to the clip trigger blocks not being properly detected.

Thanks a lot for your patience, have an great evening !

-- noyranea
by noyranea
19 Nov 2018, 17:43
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?
Replies: 11
Views: 646

Re: Custom replay cams no longer load properly?

Hello pjw :)

Can you give me some more details about the issue, such as what operations you're doing, and what occurs vs what you would expect ? (maybe sending me a failing replay might help as well ;))

Thank you,

-- noyranea
by noyranea
19 Nov 2018, 17:40
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Forced camera view - wrong assigned?
Replies: 5
Views: 370

Re: Forced camera view - wrong assigned?

Hi Pansauli !

Do you have the map on which you encountered the issue ? It might help us figuring this out ^^

Thank you,

-- noyranea

Go to advanced search