Search found 103 matches

by pjw
24 Jun 2019, 00:53
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: "Stop when respawn" checkbox doesn't work.
Replies: 0
Views: 1664

"Stop when respawn" checkbox doesn't work.

I've tested this flag in a couple of different tracks today, using a clipgroup with a custom camera. Even though the "Stop when respawn" flag is checked, the custom camera keeps playing anyway after a respawn at the last CP. This is terrible and totally breaks replays. :( I'm assuming something's ch...
by pjw
08 Jun 2019, 01:10
Forum: Openplanet
Topic: Issue with Openplanet overlay on Steam
Replies: 3
Views: 10043

Re: Issue with Openplanet overlay on Steam

I think you're misunderstanding me. :) You said that Openplanet installs to the game folder...well, yeah. But there's only one game folder for it to install to . Even though the titles are listed separately in the Steam library menu, all the games use the same folder structure and the same Maniaplan...
by pjw
07 Jun 2019, 03:15
Forum: Openplanet
Topic: Issue with Openplanet overlay on Steam
Replies: 3
Views: 10043

Issue with Openplanet overlay on Steam

TL;DR: Openplanet functionality is dependent on which Steam titlepack shortcut is used. Some background: When I purchased Maniaplanet on Steam, I bought Canyon first, and then purchased the other titles later. Because of that, my Maniaplanet directory is: Steam\steamapps\common\ManiaPlanet_TMCanyon ...
by pjw
07 Jun 2019, 02:48
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: Repeated Updates on Steam?
Replies: 1
Views: 5926

Repeated Updates on Steam?

Over the past few days, I've had to update Maniaplanet 4 or 5 times. It always shows the same prompt: http://pjwnex.us/temp/maniaplanet_update.jpg If I check via Openplanet, the log says: [ Platform] [01:35:52] Versions: [ Platform] [01:35:52] ManiaPlanet 2019-05-23 09:48:09 ...so I already have it....
by pjw
11 Jan 2019, 05:40
Forum: Trackmania² Reports
Topic: Regular game crash while editing? and a workaround
Replies: 18
Views: 3210

Re: Regular game crash while editing?

Just a quick note on this, in case anyone else is getting it, or finds this thread via Google. I've found a way to (so far) reliably prevent the crash from happening. To do this, I open up NVIDIA Control Panel and turn on Help --> Debug Mode . That's it. As long as Debug Mode is on, the crash doesn'...
by pjw
28 Nov 2018, 05:39
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [MinorBug] Shadow Calculation Bug
Replies: 17
Views: 818

Re: Shadow Calculation Bug

The internet is hard, apparently. :)

Here:

Image
by pjw
28 Nov 2018, 05:32
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?
Replies: 11
Views: 581

Re: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?

I'm not sure all the issues related to this have been fixed yet. If i remember correctly, before, when the race cam in the mediatracker was set to "default" there would be some camera changes in the loops & cie to be in cam2 while the rest is in cam1. Now the ghost (for a GPS for instance) is shown...
by pjw
21 Nov 2018, 19:38
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?
Replies: 11
Views: 581

Re: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?

Thank you for the clarification!

I hope you enjoy your day as well, once the dust settles a bit... ;)
by pjw
21 Nov 2018, 06:55
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: Eraser tool doesn't work consistently in ghost block mode.
Replies: 0
Views: 89

Eraser tool doesn't work consistently in ghost block mode.

Repro: 1) Open the Stadium editor. 2) Enable ghost block mode via Advanced Customization Tools and toggle it on. 3) Place one block 5-5-6, floating in mid-air. 4) Turn on the eraser tool and attempt to delete it from various angles. 5) Notice that the block will only highlight from specific camera a...
by pjw
20 Nov 2018, 18:49
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?
Replies: 11
Views: 581

Re: [FIXED] Custom replay cams no longer load properly?

:clap:

Thank you noyranea!

Edit: I'm still seeing the same behavior after a Steam update (ManiaPlanet 2018-11-20_17_21), so I assume this fix hasn't been pushed yet? Is there any sort of ETA re: when we should see this fix in an update?

Go to advanced search