Search found 11 matches

by RXDimA
20 Dec 2018, 07:50
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: [Fixed] MP4.1 no sound.

Hmmm... Seems like it only got resolved on my desktop PC, but not on my laptop. At the least I can play on one of the computers.
by RXDimA
19 Dec 2018, 22:28
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: TM2 Lagoon physics
Replies: 7
Views: 446

TM2 Lagoon physics

Quite a rough landing on C07 with full throttle at the beginning in Lagoon after the MP4.1 update. I remember it being smoother than the crash-land that happens now. Or is it supposed to be like that?
by RXDimA
19 Dec 2018, 22:19
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

After updating to build 2018-12-19_14_21, audio issues were resolved.
by RXDimA
02 Dec 2018, 20:46
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

32 bit version doesn't produce any sound either. Aaaaand I found out something important right now. If I delete the OpenAL_bundled dll files, I get sound, but the game asks for an update, in which case the files get re-downloaded and I lose sound again. If I try copying the OpenAL32.dll files from m...
by RXDimA
02 Dec 2018, 07:15
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

The audio issue started happening after MP updated to 4.1 though, which means Nadeo can fix this. Reinstalling my OSes isn't an option right now.
by RXDimA
02 Dec 2018, 03:09
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

Bump.
by RXDimA
24 Nov 2018, 02:30
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

The laptop is an ASUS N55SF. The only information I found about it's sound card is that it's a Realtek card. The Hardware ID of the sound device I use is: HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0663&SUBSYS_10431B73&REV_1000 Here is information about my laptop's Sound devices from DxDiag: pastebin/5AjgJ1M1 I h...
by RXDimA
23 Nov 2018, 19:03
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

Speakers (5- High Definition Audio Device)
by RXDimA
22 Nov 2018, 02:57
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

I ran the 32bit version of the debug executable, again on the laptop. I am prompted for an upgrade to v1.81120 (still haven't downloaded it, in case it would make it harder to compare logs).

http://pastebin.com/dGyDP1vE
by RXDimA
20 Nov 2018, 03:46
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: MP4.1 no sound.
Replies: 20
Views: 979

Re: MP4.1 no sound.

Here is the log from my laptop. I will later run the debug version on my desktop PC too.

I couldn't find an option to add an attachment to this post, so the log is on http://pastebin.com/yy2dMen2

Go to advanced search