Search found 7 matches

by Ouroboratika
28 May 2019, 23:05
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: MP4.1 no sound.[Fix]
Replies: 50
Views: 43332

Re: MP4.1 no sound.

My man! https://media.giphy.com/media/qPVzemjFi150Q/giphy.gif That seemed to do the trick. I used FSTouch to update the created/accessed time of the two fresh (and renamed) .dlls to today and that seems to be working. Opening and closing Trackmania doesn't update/overwrite the files now, and all th...
by Ouroboratika
27 May 2019, 20:22
Forum: Support & Bug Reports
Topic: Maniaplanet no sound [solved]
Replies: 16
Views: 24275

Re: Maniaplanet no sound [solved]

Hi TMarc, For reference, here's what I'm seeing. In my Steam folder, I'm seeing these files: https://i.imgur.com/8myhoFs.png When I run any of those highlighted exe files, I get this Steam error: https://i.imgur.com/am1MEv1.png (Except the ManiaPlanetLauncher.exe, which gives me the regular launcher...
by Ouroboratika
27 May 2019, 19:36
Forum: Support & Bug Reports
Topic: Maniaplanet no sound [solved]
Replies: 16
Views: 24275

Re: Maniaplanet no sound [solved]

Oh my mistake, I thought you had said you got it working. But yeah, I noticed the same thing. If I delete the openal_bundled.dll file, the sound comes back, but then MP wants to update (and restore the deleted .dll, getting rid of my sound again). Even after deleting the .dll, though, I did notice t...
by Ouroboratika
27 May 2019, 15:55
Forum: Support & Bug Reports
Topic: Maniaplanet no sound [solved]
Replies: 16
Views: 24275

Re: Maniaplanet no sound [solved]

Darn, oh well thanks for clarifying. Glad you got audio working for your copy! I'm still trying to figure out how to fix it from my end. I miss playing TM2, but it's not the same without any audio. :(
by Ouroboratika
27 May 2019, 05:05
Forum: Support & Bug Reports
Topic: Maniaplanet no sound [solved]
Replies: 16
Views: 24275

Re: Maniaplanet no sound [solved]

Hey OP, do you have Trackmania 2 on Steam by any chance? Launching "ManiaPlanetLauncher.exe" or "ManiaPlanet.exe" from the steamapps/common/ManiaPlanet_TMCanyon folder gives me a Steam error.
by Ouroboratika
27 May 2019, 04:33
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: MP4.1 no sound.[Fix]
Replies: 50
Views: 43332

Re: MP4.1 no sound.

Any update on this?
by Ouroboratika
23 May 2019, 20:11
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: MP4.1 no sound.[Fix]
Replies: 50
Views: 43332

Re: MP4.1 no sound.

Hi, I'd like to chip in here too. All my Trackmania 2 games have no audio after the last big Maniaplanet update as well. (To be clear, the audio worked fine for it in the past.) I read through this thread, and installing OpenAL didn't fix the issue for me either. I'm at work, so I can get my exact c...

Go to advanced search