Search found 16 matches

by tlhchaos
23 Jun 2018, 14:13
Forum: UASECO
Topic: Force Mod
Replies: 9
Views: 1922

Re: Force Mod

I downloaded now a fresh version of uaseco.

i found in third party directory the force_mod.php

BUT there is no force_mod.xml in the hole Usaseco Directorys
by tlhchaos
23 Jun 2018, 13:53
Forum: UASECO
Topic: Force Mod
Replies: 9
Views: 1922

Re: Force Mod

Now my Brain is smoking...

i searched the hole ftp for it. Can you give me a path in uaseco there to find it?
by tlhchaos
23 Jun 2018, 13:25
Forum: UASECO
Topic: Force Mod
Replies: 9
Views: 1922

Re: Force Mod

yes but there can i find it? I used Google and found a version but think its even for tm1.
by tlhchaos
23 Jun 2018, 11:15
Forum: UASECO
Topic: Force Mod
Replies: 9
Views: 1922

Force Mod

Hi.

I try to install the force_mod Plugin on my Dedi Server. But it doesnt work.

i took the old force_mod.xml from TM1 cause there was no newer version in my directory from the server. I cant still run it.

Can someone help me pls.
by tlhchaos
13 Jun 2018, 13:37
Forum: Ladder Servers
Topic: 0-60K Server runs in 50K [solved]
Replies: 2
Views: 2722

Re: 0-60K Server runs in 50K

Thank you. Now it works.

:thumbsup:
by tlhchaos
13 Jun 2018, 10:25
Forum: Ladder Servers
Topic: 0-60K Server runs in 50K [solved]
Replies: 2
Views: 2722

0-60K Server runs in 50K [solved]

My Server is updated to 0-60K. Payed the 10K Planets and the Server is shown as 60K in my Maniaplanet Account - Ladder Servers.

But on the Server only shows 0-50K.

Theres the Problem?

Sry for my bad english...

Go to advanced search