Shootmania Storm 1.0

Discuss everything related to Shootmania.

Moderator: English Moderator

User avatar
fng_thatoneguy
Posts: 721
Joined: 05 Jan 2011, 18:06
Location: That One Place
Contact:

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by fng_thatoneguy » 12 Apr 2013, 19:31

Is Nadeo going to fix the hyperlink defect with the in-game chat, where the link is broken if it takes up more than one line?
Image

User avatar
GLUK
Posts: 17
Joined: 15 Jun 2010, 15:00
Location: Russia

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by GLUK » 12 Apr 2013, 20:32

please keep new tm² cam!
Скажи мне, кто твой друг и оба идите нахуй

User avatar
745
Posts: 124
Joined: 15 Jun 2010, 19:27
Location: Blumenau-Brazil

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by 745 » 12 Apr 2013, 20:57

xbx wrote:Hofix release:
  • fixed stadium camera 2
NO!

User avatar
Omnixor
Translator
Translator
Posts: 2959
Joined: 03 Jul 2010, 17:07
Location: Vilnius, Lithuania

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by Omnixor » 12 Apr 2013, 21:00

there was 6 pages thread asking to bring old cam2 back, now there are like 6 threads asking to bring back NEW cam2... ^^
- staff head of ESL TM²Stadium -

User avatar
fng_thatoneguy
Posts: 721
Joined: 05 Jan 2011, 18:06
Location: That One Place
Contact:

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by fng_thatoneguy » 12 Apr 2013, 21:09

But most are asking to bring it back as, say, camera 4. That way we all can use the one we want.

I'll +1 that option, because I've been waiting for the old cams as well.
Image

User avatar
jhs
Posts: 109
Joined: 02 Aug 2011, 14:03
Location: Velim, Czech Republic
Contact:

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by jhs » 12 Apr 2013, 21:24

745 wrote:
xbx wrote:Hofix release:
  • fixed stadium camera 2
NO!
You must have ticked the box on https://player.maniaplanet.com/account/optional-updates optional updates-> yes

User avatar
745
Posts: 124
Joined: 15 Jun 2010, 19:27
Location: Blumenau-Brazil

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by 745 » 12 Apr 2013, 21:33

jhs wrote:
745 wrote:
xbx wrote:Hofix release:
  • fixed stadium camera 2
NO!
You must have ticked the box on https://player.maniaplanet.com/account/optional-updates optional updates-> yes
That was actually a rant.

sadzealot
Posts: 337
Joined: 04 Aug 2012, 03:38

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by sadzealot » 12 Apr 2013, 21:44

fng_thatoneguy wrote:Is Nadeo going to fix the hyperlink defect with the in-game chat, where the link is broken if it takes up more than one line?
Not only that, but if there is more than 1 link on the screen, hovering mouse over one of the links makes the other links become none-clickable.

User avatar
luftisbollentm2
Translator
Translator
Posts: 614
Joined: 25 Aug 2011, 23:01

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by luftisbollentm2 » 12 Apr 2013, 21:59

New block and the new arrow weapon.
Is it still no block for it ?
PC: Amd x2 2500mhz 6gb ddr2 ati 5850 1024mb
best valley clip http://instagram.com/p/bTvCURtPCo/#
really show what valley is about <3

User avatar
dreammyw0w
Posts: 690
Joined: 04 Jan 2013, 17:34
Location: Antwerp

Re: Shootmania Storm 1.0

Post by dreammyw0w » 12 Apr 2013, 22:23

sadzealot wrote:
fng_thatoneguy wrote:Is Nadeo going to fix the hyperlink defect with the in-game chat, where the link is broken if it takes up more than one line?
Not only that, but if there is more than 1 link on the screen, hovering mouse over one of the links makes the other links become none-clickable.
Not only that, but if you paste a link it should detect automatically its a link. without using $l+link.
90% doesnt know how to paste a link. Trust me.

Post Reply

Return to “Shootmania”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests