brzda / slide

Diskutujte o čemkoliv, co souvisí s Trackmania 2.

Moderator: Czech Moderator

Post Reply
abcd123
Posts: 3
Joined: 24 May 2013, 14:35

brzda / slide

Post by abcd123 » 24 May 2013, 14:48

ahoj vcera jsem nainstaloval tm2stadium a v ovladani ne mi zmenit rada funkci. Napriklad nikde nenachazim tlacitko pro give up. Default je DEL, ale nikde jsem nenasel kde to jde zmenit. Ted k hlavnimu problemu. Zmena klavesy pro brzdeni je k dispozici, ale je to nejaka rucni brzda nebo co. Pritom kdyz se hraje na sipkach tak ta brzda tam je ok resp slidovat se da. Hraju TMNF pres 5 let a mam nauceny jiny nastaveni. Brzdim levou rukou proste.

Je to schvalne takhle udelany ze tyto klavesy nejdou zmenit? Pripadne jestli jdou napiste mi jak. Diky

User avatar
Katy47
Posts: 6
Joined: 03 Mar 2012, 17:06

Re: brzda / slide

Post by Katy47 » 03 Jun 2013, 22:01

Zapneš si hru přihlásíš se k svému účtu klikneš na profil a klikneš na ovládání. Tam si to nastavíš jak je ti libo. :pil

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest