Problem v menu multiplayer

Diskutujte o čemkoliv, co souvisí s Trackmania 2.

Moderator: Czech Moderator

Post Reply
Maktiktt
Posts: 15
Joined: 04 May 2013, 19:59

Problem v menu multiplayer

Post by Maktiktt » 02 Dec 2013, 19:44

Když třeba odpojím myš nebo ji nemůžu použít musím použít klávesnici. Problém je ten že když jsem v hlavním menu můžu dát jen multiplayer s klávesnicí potom když se tam dostanu a přepínám to šipkama tak můžu dát jen "ZPĚT" a "VYTVOŘIT". To je bug hry?

User avatar
jhs
Posts: 108
Joined: 02 Aug 2011, 14:03
Location: Velim, Czech Republic
Contact:

Re: Problem v menu multiplayer

Post by jhs » 03 Dec 2013, 07:04

JJ je to bug hry. Teď jsem to zkusil a také mi nejde projet nastavení pomocí šipek. Toto by chtělo nahlásit, pokud už to samozřejmě někdo nenahlásil.

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest