tm2 - problém s betou

Diskutujte o čemkoliv, co souvisí s Trackmania 2.

Moderator: Czech Moderator

Post Reply
User avatar
jhs
Posts: 109
Joined: 02 Aug 2011, 14:03
Location: Velim, Czech Republic
Contact:

tm2 - problém s betou

Post by jhs » 22 Aug 2011, 11:39

Hoj, nevím jestli Vám ostatním se to stává ale podme k věci. Normálně hraju a najednou se hra úplně zmrazí a na nic nereaguje. Hru musím vypnout přes Správce úloh. Toto se mi stává každý den a někdy i několikrát za sebou. Myslím si že noťasem to asi nebude protže nejslabší nemám .. corei3,4GB RAM, Geforce 310M,win7, 500 GB Harddisk. Co to je za problém a není nákí řešení protože to znovu zapínání mě nebaví. :evil: :D

Hadas
Posts: 53
Joined: 26 Feb 2011, 18:17

Re: tm2 - problém s betou

Post by Hadas » 22 Aug 2011, 12:44

zkusil bych aktualizovat ovladače na grafiku a zakladovku a kdyz to nepomuze tak jsem myslim videl podobne tema v AJ casti fora ale nevim to jiste ja AJ moc neumim

User avatar
jhs
Posts: 109
Joined: 02 Aug 2011, 14:03
Location: Velim, Czech Republic
Contact:

Re: tm2 - problém s betou

Post by jhs » 22 Aug 2011, 14:12

aktualizované mám vše .. to dělám pořád ... kouknu na tu aj

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests