ako nastavit wasd ovladanie

Diskutujte o čemkoliv, co souvisí s Shootmania.

Moderator: Czech Moderator

Post Reply
ranjiii
Posts: 1
Joined: 14 Aug 2013, 17:48

ako nastavit wasd ovladanie

Post by ranjiii » 14 Aug 2013, 17:50

Zdar dnes som si kupil shootmaniu a isiel som si zahrat ale ovladat mozem iba cez sipky a chcel by som to nastavit na WASD ale v nastaveniach to nikde nevidim mohli by ste mi stym poradit

Dik

User avatar
jhs
Posts: 108
Joined: 02 Aug 2011, 14:03
Location: Velim, Czech Republic
Contact:

Re: ako nastavit wasd ovladanie

Post by jhs » 14 Aug 2013, 22:53

Čau, to víš že to jde.
Zapni Maniaplanet -> klikni na dlaždici Shootmania Storm -> profil -> ovládání -> vstupy hráče -> zde si už jednotlivě nastavíš tak jak potřebuješ a jak ti bude vyhovovat

Post Reply

Return to “Shootmania”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests