Hvordan sette standard kamera?

Her postes alt som er relatert til Trackmania 2.

Moderator: Norwegian Moderator

Post Reply
Tdh79
Posts: 1
Joined: 30 Sep 2011, 07:34

Hvordan sette standard kamera?

Post by Tdh79 » 07 Oct 2011, 22:44

Hvor kan jeg sette slik at jeg slipper å bytte kamera til internt hver J*#%& gang jeg starter? Og er det mulig å overstyre de idiotbanene som tvinger meg til eksternt kamera underveis?

Weeeeee
Posts: 165
Joined: 20 Aug 2011, 21:09

Re: Hvordan sette standard kamera?

Post by Weeeeee » 08 Oct 2011, 10:08

Er ikke mulig å unngå kameraer som er lagt til i MT nei.Om du ikke liker cam 1,så er det for øyeblikket ikke noen løsning på det.

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest