Problema con TM2

Discuss everything related to Trackmania 2.

Moderator: Italian Moderator

User avatar
TMarc
Posts: 14524
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Problema con TM2

Post by TMarc » 04 Apr 2013, 15:31

:lol:

well, it looks like ManiaPlanet is not working at all with this Intel 4 chipset.
Invalid format it says on the one texture :|
Someone from Nadeo should better look here... :oops:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

rib.36
Posts: 23
Joined: 22 Nov 2011, 18:19

Re: Problema con TM2

Post by rib.36 » 04 Apr 2013, 19:31

.-. xD well, i'm going to change my pc next summer,so... I waited until now, I can wait again xD (i don't if the sentence is correct :/)

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests