Központi hírek a játékról

Minden, ami a Trackmania 2-vel kapcsolatos.

Moderator: Hungarian Moderator

Post Reply
User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

Központi hírek a játékról

Post by Rasque » 22 Apr 2011, 03:19

w1lla wrote:Központi hírek a TM2-t illetően

Rendszerkövetelményekről:
Hylis wrote:Rendkívüli módon törekszünk arra, hogy a játék a lehető leggyengébb processzoron is
játszható legyen.

Nyilván szebb lenne ha erősebb GPU-khoz terveznénk, de a grafika szép és nagyon jó eredményt kaptunk kisebb konfigon is. Nehéz elhinni (nekünk is, pedig mi csináltuk :D ), de a teszt pályánk TM2-ben 50-60 FPS-t produkált egy Acer Revo gépen (amelyet egy éve szereztünk be). Ez nem jelenti azt, hogy multiban vagy a
megjelenéskor is ennyi lesz, de úgy gondoljuk, gyorsabban megy még a Nations-nél is.
Hylis wrote:Szeretnénk egy tökéletesen futó DX9 verziót csinálni, hogy a legtöbb játékos hardvere képes legyen futtatni akár magas részletességgel is. Ha fejlesztünk DX11-re is, az egy későbbi update lesz csak.
Hylis wrote:
pod.Gameurs wrote:Visszatérnék ahhoz, miszerint 15 környezet lesz.

- Várható, hogy 40 GB lesz a játék mappája? oO
- Specifikus környezetek? (Drift/ Free, asszem a közösség többet vár, mint sima versenypályákat)
- Témák lesznek mint például Hold / Rajzfilm stb? :P
Eddig 9 környezet van, ebből 3 Tm2-höz. Vagyis ezek "intelligens" környezetek lesznek. Figyelünk a driftre és a mutatványokra is (stunt), mégha nem is annyira nyilvánvalóak még. Talán kellene csinálnunk egy powerdrift elemet (block), hogy elkerüljük azt, hogy ráerőltessük a játékosokra a drift megtanulását.
Hylis wrote: (...)
Fix a renderelés minőségén dolgozik, ezáltal is tökéletesítve a grafikát. Épp arról döntöttünk, hogy az effektusokat két fő szintre fogjuk felosztani, így a leggyengébb PC-ktől a legerősebbekig tökéletesen tud majd futni.
(...)
__________________________________

Környezetek és címek három havonta történő kiadása:
Hylis wrote:Ennek az ügynek egyszerűnek kellene lennie. Úgy számítjuk, hogy minden címet (egy környezet egy játékhoz, például: TM2 Canyon) külön-külön értékesítünk méltányos áron. Ezek mindegyike használható külön is, de együtt mind a Maniaplanet-hez fognak tartozni.

Valójában a felhasználók valószínűleg planet-eket fognak vásárolni (az garasok, vagyis copperek új neve ez a Maniaplaneten). Ezekkel képesek lehetnének különböző címeket is venni. Ez a rész még nem egészen világos, kidolgozás alatt van, de eléggé hasonlatos ahhoz, ahogyan a TMU megvásárlását is lehetővé tettünk garasokkal.

Szerintem a DLC egy olyasmi dolgot jelent, ami arra jó, hogy a játékban egy virtuálisan létező űrt betöltsön. Azáltal, hogy külön környezeteket csinálunk, kevésbé érzem DLC-nek, sokkal inkább egy kiegészítő tartalommal bíró add-onnak. Természetesen ez is egyfajta kiegészítő, de nem arra hivatott, hogy kiegészítse az eredetit, hanem hogy valami újat adjon hozzá.

...a tervünk minimum 9 környezet, a kitűzött cél pedig 15. Alkalmazkodni fogunk az aktuális helyzethez mindig... lehet, hogy kevesebb lesz, lehet, hogy több.
Hylis wrote:Az egyes címek ára független lesz egymástól. Tekinthetjük úgy is, mint egy kis játék, amelyet sűrű időközönként frissíthetsz. A cél, hogy egy folyamatos kiadást csináljunk. Ha például 3 környezetet kiadunk az évben, 19€90-ért, akkor minden évben 59€70-et kellene fizetni a különböző környezetekért, ugyanazokkal a kondíciókkal. Valamint, ha neked csak a Tm2 és a QM szimpatikus, akkor csak ezeket vásárolod meg és így spórolhatsz.
Hylis wrote:Az az ötletünk, hogy minden évben 3 címet adhassunk ki, egyet-egyet mindegyik játékhoz.Szeretném, ha egy TM2, egy SM és egy QM környezet napvilágot láthatna évente. Ez körülelül az alapja annak, amit szeretnénk. Csinálhatnánk kevesebbet, ha pl. túl sok munka akad, vagy akár többet is, ha éppen nagyon produktívak vagyunk (függetlenül attól, hányan dolgozunk az ügyön, sokkal inkább: milyen minőségben)

Tehát idén szeretnénk két címet megjelentetni: egy Tm2-t és egy SM-et. Ideális esetben jövőre három címet szeretnénk kiadni. De most, hogy jól haladunk az első TM2-vel, rengeteget kell még dolgoznunk az első SM címen.
__________________________________


Hogyan kötődik egymáshoz a három játék?

Hylis nem fejti ki bővebben ezt a kérdést.
Hylis wrote:
Ancestroll wrote: Maniaplanet: a név, amely három játék univerzumát takarja.

Image

El tudjátok képzelni, hogy három teljesen különböző játék összeforr?
Javasolható, hogy a tartalmuk egymást kiegészítsék?
Sok a kérdés, de még válasz nem jött.
Összvissz egy képünk van (felül) az egyszerűen ábrázolt Maniaworld-ről.
És ti mit gondoltok?


Ez a kép főleg azt mutatja, hogy a Mania a közös pont. Alapvetően a TM az autókkal és a fizikával foglalkozik, a lövöldözős pedig teljesen más

Hylis wrote:
insomnia wrote: Egy másik kérdés. Úgy hallottuk, a Maniaplanet egyesíti három játékstílus közösségeit. De önmagukban a játékok mennyire tudnak egyesülni?
Lesz lehetőség Tm2, QM és SM szerverek egyidejű készítésére? (vagyis lehet-e váltani játékmódokat a pályákközt, mint pl környezet, Time Attack, Death Match stb)

Florent? :mrgreen: :mrgreen:
Még nem tudom. Akár kitalálunk egy olyan dolgot, hogy a játékosok minden szerveren tudnak játszani (vagyis minden szervert behatárolunk egy környezetre, felajánlva hogy egyszerűen át tudjanak váltani egy másikra, együtt), vagy a játékosokra hagyjuk, hogy ők maguk rendelkezzenek afelett, mi legyen a következő játék...Mindenkit szívesen látunk, azokat is, akik csak egy környezettel játszanak, és azokat is, akik maguk készítenek egy őrült mixet maguknak és a haverjaiknak. Meglátjuk :mrgreen: :mrgreen:

__________________________________


Környezetek:
Hylis wrote:
BLaHiTiS wrote: Faja envik. Tehát jól látom, hogy mindegyiket lehet használni éjjeli módban is?
Teljesen olyan, mintha a Snow envit újra felfedezték volna :)

"Igen", TM-ben és SM-ben 4 napszak lesz elérhető.(New)
Hylis wrote:(....)
Le kellett állnunk 2009 szeptemberében aktuális környezettel, a Valley-vel, mert túl nehéznek tűnt elsőre a végére járni. Ezért határoztunk úgy, hogy a Canyont fejlesztjük tovább a Valley-féle autóval, ami sokkal jobban is passzol a Canyonhoz, az amerikai sivatagok hangulatához.

(....)
__________________________________Elemek importálása:

Hylis wrote: Mi a statikus elemeket támogatjuk. Ráadásul a megvilágítás is jobb...egyébként meg el sem mondanám milyen lenne a framerate (képkocka per másodperc arány)

Valószínűleg COLLADA formátumú elemek és minták lesznek. Lehetséges lesz, hogy különböző geometriákat csináljunk, de ha hozzá akarunk adni egy textúrát, az tulajdonképpen egy al-textúrája lesz a fő típusnak, tehát olyan lesz, mintha egy modot készítenénk. Vagyis a szülő típus lesz használva, ha a felhasználó nem módosította azt. A geometria integrálva lesz a pályába, a központi rendszer pedig garantálja, hogy az összes pálya játszható legyen, hogy ne legyenek nem működő linkek.

Az anyagok számmal és effektusokkal ellátott előre beállított értékek lesznek, és szerintem ez nem olyan rossz. Kiterjeszthetjük ezt a listát frissítésekben, de ezek inkább jobb, ha előre készen vannak.
Hylis wrote:Azt hiszem egyszer már elmagyaráztam. A geometria szépen be lesz tömörítve a pályába, illetve a replaybe. Minden textúrához, amit használsz az elemedhez, választanod kell egy alapértelmezett textúrát az eredeti kollekcióból abban az esetben, ha a hozzáadott (egyéni) textúrák hiányoznak. Ily módon mindig minden pálya játszható/újrajátszható lesz. Namármost a pálya mérete ezáltal növekedhet, de csak épp annyira, mintha plusz elemeket használtál volna. Van még időnk kitapasztalni, mi történik ezekben az esetekben, de az a megérzésem, hogy nem ez a legjárhatóbb út. Jobb variálni az elemeket, mint egyes elemeket túlcifrázni. Egy környezet sok munkát felemészt, szükség van sok tapasztalatra és szabályozásra. Egyszóval ez a probléma nem az elsődleges problémáink közé tartozik.
__________________________________


És mi a helyzet a környezetek egyes szervereinek a szabályozásával?

Hylis wrote: en fait, la solution viendra de l'aspect pratique. Mon avis est qu'il faut laisser la liberté aux joueurs sur le coup, et qu'ils s'oganiseront bien (si on leur donne les outils de filtres adéquats) J'ai pensé à une solution qui consiste à faire deux extrêmes: soit mono enviro, soit ouvert seulement à ceux qui les ont tous. Mais ce serait critiqué inutilement. Parce que en pratique, je pense que c'est ce qu'on peut avoir: les mono enviros, ou ceux qui veulent jouer sur tous, au moins occasionellement.
Hylis wrote:
Valójában a megoldást a praktikus oldalról kell megközelíteni. Véleményem szerint a játékosokra kell hagyni ennek megszervezését (ha megadjuk a szükséges szűrőket). Arra gondoltam, hogy lehetne két megoldás, ebből az egyik az, amikor egy szerver egyszerre csak egy környezetet szolgál ki. A másik pedig egy olyan szerver típus, amely mindet kiszolgálja. De szükségtelen lenne ezt kritizálni. Mert a gyakorlatban azt hiszem két eset lehetséges: az egy környezeten belül játszó emberek, és azok, akik mindegyikből kiveszik a részüket (legalább néha-néha).

__________________________________


TM2 és az eSports :

Hylis wrote: A Nadeo számára az eSportok nagyon fontosak, és azt hiszem, ez az eddigi munkáinkból is jól látszik. Még mindig hiszek az eSportban és annak pozitív jövőjében. Alkalmas arra, hogy összehozza az embereket a világ minden tájáról, annak szögleteiből. Ez a online tevékenység rendkívül hatásos megoldás, hogy a műfajt a játékosok kis költségekből fenntartsák.
Hylis wrote:
wells. wrote:Király. Szóval a TM2 és a SM meg fogja a saját helyét találni az eSportok
világában? És mi lesz a TMNF jelentős eSport pozíciójával?
Igen, meglesz a helyük.Azonban a kérdés az, mennyire és melyik lesz nagyobb és jelentősebb más játékoknál.

A választ az idő adja majd meg. Nézz végig a TM történelmén...hova lukadt ki az egész? Tekintsd a Maniaplanetet hasonlóképp. Elkezdjük valahol, valamikor, és meglátjuk hová fejlődnek a dolgok. Talán csinálunk egy Nations 2-t, talán nem. Nem szükséges petíciót beadni ahhoz hogy gondoljunk erre. De ma úgy hiszem, hasztalan lenne megcsinálni. Ha a játékosok a Nations-ön belül akarnak eSportot csinálni, még mindig elég jónak érzem erre a célra, és nem hiszem, hogy annak bármiféle változtatása vagy külső ráncfelvarrása forradalmi jelentőségű lenne ebben az aspektusban.

Szóval mi mindig szem előtt tartjuk a versenyeket, mert pont ez az, ami miatt a multiplayer játékok a legmagasabb színvonalat és elismerést képviselhetik.
__________________________________Ütközések a TM2-ben?

Autók közt nem.
Hylis wrote:Évek óta gondolunk erre, de nem csináltuk meg, mert sokkal fontosabb dolgok is vannak Számotokra a listánkon. Például csinálni egy jó FPS-t és egy jó RPG-t.

(New)

Jópár sérülés-szerűség látszik, például a második TM2 screenshoton:

Image

Amint látható, a kocsi festése sérült és a lökhárító is lóg a bal oldalon.
Szóval, nem lesz ütközés a kocsik közt, de a környezeti elemekkel való ütközés látható sérüléseket okozott az autón.
Ezügyben több info később.


(source)

__________________________________


A maniascript :
Hylis wrote:Notre idée, avec ManiaScript, est de faire un langage orienté jeu. Cela veut donc dire qu'il devra savoir manier les principes de sauvegardes, temps réel, interface et réseaux assez facilement. Il doit aussi pouvoir évoluer. Il y a beaucoup à faire dans ce domaine mais on avancera lentement et surement.
Hylis wrote:
Tervünk az, hogy a ManiaScript a játék nyelvéhez igazodjon. Tudnia kell a mentések, a kezelőfelület és a hálózati folyamatok kezelését, könnyedén. Muszáj, hogy ilyennek legyen kifejlesztve. Sok munkánk van még hátra e tekintetben, de haladunk, lassan, de biztosan.

Hylis wrote:pour un mode de jeu, un script s'éxécute côté serveur
pour un manialink ou un mediatrack, par exemple, le script s'exécute côté client (protégé)
Hylis wrote:
A játékmód scriptjét a szerver dolgozza fel.
A ManiaLinket vagy Mediatracket viszont például a kliens.__________________________________Ergonómia és tartalomkezelés:
refresh wrote:Tényleg értékes megoldás volna egy igazi ingame tartalomkezelés (pl. pályák, kocsik, skinek, elemek stb)

Mert most csak simán hozzáadni lehet a játékon keresztül, nem lehet másolni, törölni, átnevezni, mappákat létrehozni...Nagyon jó lenne. Soha nem gondoltam arra, hogy nekiálljak Windowsban mindig játékindítás előtt rendezkedni a pályáim közt...ha már ott van előttünk a szerkesztő...
És még ha picit gyakorlatiasabb és felhasználóbarát is lenne!
Hylis wrote:@refresh
Nem hiszem, hogy ilyesmibe belemegyünk. A Maniaplanet eleve kényelmesebbé fogja tenni a kezelést egy bizonyos rendszer használatával.
__________________________________
A pályaszerkesztő:

Hylis wrote: (....)
Olivier dolgozik a pályaszerkesztőn (kijelölés, másolás, mentés, mozgatás).
Jseb épp a megvilágítási infókon dolgozik, hogy minden felhasználónál teljes értékű legyen.
Stephen, Massimo és Bertrand az új út elemeken, a wallride-okon, rámpákon és alagutakon munkálkodik.
(...)
Vagyis végre tudunk majd egynél több elemet is kijelölni, mozgatni, másolni vagy menteni.
Ez volt a legjobban hiányzó dolog az előző verziókban; ezáltal az építők gyorsabban és hatékonyabban fognak tudni dolgozni.
A megvilágítási információk integrálása a gyengébb PC-vel rendelkező embereket fogja segíteni a töltési idő megrövidítésével, így kizárva a kliens oldali hibák okozta kellemetlenségeket.
És kapunk új elemeket! Soha nem lehet elég :)

__________________________________


Konzol verziók?

(New)
Hylis wrote:Jelenleg a PC-re összpontosítunk.

__________________________________


Lehet tudni valamit már a megjelenési dátumról?
Hylis wrote: Sajnálatos az ügy, szeretnénk minél jobban elmélyedni a játékosok igényeinek felmérésében, de rengeteg dolog van amit elő kell készítenünk. Amikor az E3-on 2010 negyedik negyedévet ígértem, tényleg hittem benne. A játék teljesen jól játszható jelenleg. A team újabb és újabb elemeken dolgozik (sokkal többet, mint az eredetiek), valamint a Maniaplanet alkalmazáson. Ez a program elég egyszerű, de szükség van az előkészületekre, hogy a későbbi frissítések gördülékenyen alkalmazhatóak lehessenek.

Van két dolog, amihez ragaszkodnék:
1. Nem szeretném, ha arra appellálnátok, hogy rengeteg sajátosságon, feature-ön dolgozunk. Célunk mindössze annyi, hogy megcsináljuk azt, amire éppen szükség van. Ahogy olvastam valahol: akkor tökéletes valami, amikor nem tudsz elvenni belőle semmit, nem pedig akkor, amikor még hozzá tudsz tenni. Ebben a szellemben fejlesztjük a játékot jelenleg, és ez a célunk. Egy színtiszta fun játékot szeretnénk csinálni. Majd aztán a játékosok aktivitásából leszűrjük, hol kell hozzányúlni.

2. Nem szeretném, ha azt hinnétek, hogy az időnket vesztegetjük. Fullspeed-en vagyunk! Az egész csapat keményen dolgozik és napi szinten tényleges koncentrált munka folyik. Ennek a csapatnak a tapasztalatával mindig a legjobb döntéseket hozzuk annak érdekében, hogy gyorsan de biztosan hozzuk létre a Maniaplanet alapjait és annak nagy jövőjét.

Tekintetbe véve ezt a két dolgot, rengeteg munkánk van még hátra. Amikor bejelentettük a Trackmania 2-t, a tervünk az volt, hogy kiadjunk egy egész játékot. Aztán jött a Shootmania és a Questmania, ahogyan a Maniaplanet rendszer és a szerverügyek. Szóval a plusz dolgok még több időt emésztenek fel. Például, még el kell döntenem, legyen-e osztott képernyős mód, valamit elem importálás az első megjelenésben. A motor készen áll mindkét feature befogadására, de a kezelőfelület még hátra van. Az ötletem az, miszerint ha kiadunk három TM2 környezetet, kihasználhatjuk ezeket a dátumokat egyes plusz feature-ök megjelentetésére is.
(New)
Hylis wrote:Az általam ígért dátumok mindig őszinték voltak. A 2010 végére ígért Beta kész is volt, de szerettem volna a játékot még biztosabbra megcsinálni, a grafikát még szebbé varázsolni és még több plusz elemet integrálni. Ezalatt a ManiaScript sebességén és stabilitásán dolgoztunk, mert elég problémás túl sok dolgot fejleszteni a scripten. Jópár hetet töltöttem meetingekkel és előkészítésekkel a kiadát illetően. Ezek is arról szóltak, hogy tudnánk még ebben a hónapban (mai dátum: 2011 ápr. 8.) startolni vele, az elkövetkezendő nyomtatott sajtóbeli cikkeken át a közösségen belüli leleplezésig ;)

Az idei E3 utáni hetek (E3 expo: 2011. június 7-9), komolynak tűnnek, de ha felfedezünk valami újat a Shootmania-hoz, várni fogunk még picit, hogy az új kihívásokat megalkossuk, ahelyett, hogy kiadjuk a Maniaplanet-et és közben még fejlesszünk is. Úgy érzem, jó úton járunk jelen pillanatban, de ha sok új ötletünk támad az első megjelenés előtt, döntenem kell majd. Ez nem arról szól, hogy egyszerűen kiadunk egy játékot, hanem arról, hogy kiadunk egy operációs rendszert, ami alkotni engedi a játékosokat, ugyanakkor támogatja részünkről a további fejlesztéseket. Tehát a egy online rendszer fejlesztése, amely a Maniaplanetet kezeli - három másik helyett - egy olyan munka amit a TM2 bétájának megjelentetése előtt mindenképpen tető alá kell hozni.

Mindenesetre remélem, értékelni fogja mindenki a végeredmény színvonalát, és remélem,

ez minél hamarabb be fog következni!
(New)
Hylis wrote:Június közepéig leleplezzük a játékot.
Aztán majd beszélhetünk a bétáról is ;)
__________________________________


Vannak már képek a játékból?

(New)

A screenshotok a játékból rakhatóak össze.
A Nadeo egy sajátos formáját találta ki az első képek felfedéséhez.
Mindahányszor egy játékos elindítja a klienst, kap egy puzzle darabkát.
Ezek összeillesztése után kialakul a screenshot.
A közösség keményen küzd, kéz a kézben, szerte a világon, hogy összegyűjtsék minél hamarabb a darabkákat és befejezzék a képeket.

Az alábbi képek készültek eddig:

Image


Image


Image

djkueken jóvoltából az első teaser nyomán is készült egy screenshot:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image


Klikk a képekre a nagyobb felbontásért.

__________________________________


A visszafele kompatibilitásról:

(New)
Hylis wrote:TrackMania United Forever, fruit de l'union du TM boite rouge, de ses deux add-ons, de Sunrise, de son add-on, du jeu TrackMania Nations et finalement de l'add-on Forever et l'ensemble des circuits qu'il est capable de lire, y compris datant de 2003 restera en tant que TrackMania 1.

Maniaplanet est un nouveau départ qui bénéficie d'une rupture de compatibilité ascendante à certains niveau, dont on aurait pu garder pour le départ avec certains efforts additionnels, mais dont on aurait du à maintenir encore dans les années à venir.

Néanmoins, nous venons encore de faire un nouveau serveur dédié pour le jeu et certains systèmes en ligne sont encore développés en compatibilité avec celui ci, comme le réçent manialive, framework open source pour piloter les serveurs dédiés ou encore maniahome, pour permettre aux joueurs de recevoir des notifications des actions de leur buddies sur la toile ingame.
Hylis wrote:
A TrackMania United Forever (a Sunrise, a Trackmania Nations és a Forever együttes "gyümölcse") megmarad a "Trackmania 1" cím alatt.

A Maniaplanet egy új kezdet, amely szakít a visszafele kompatibilitás hagyományával egy bizonyos szinten. Meghagyhattunk volna pár dolgot nagy erőfeszítések árán, de erre a munkára hosszú éveken át rá lettünk volna kényszerítve.

Mindazonáltal kifejlesztettünk egy új dedikált szervert a TMF-hez és bizonyos új online rendszerek még fejlesztés alatt állnak, mint például az aktuális ManiaLive, egy nyílt forrású szerverkezelő, és a ManiaHome, amely információkkal látja el a játékosokat az online barátaik ingame tevékenységével kapcsolatban.(source)
__________________________________


Mi a helyzet a videókkal?

(New)

Egy teaser jelent meg a Ubisoft oldalán, ez az első videó a Canyon enviről.
Katt ide a letöltéshez.

hivatalos trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=5_-Cq7Ng ... r_embedded


__________________________________
__________________________________

Az idézetek az angol fórumokról származnak, ugyanakkor néha más nyelvűekről is^^, köszönet mindenkinek aki segített e poszt minél teljesebbé tételében.

User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

Re: Központi hírek a játékról

Post by Rasque » 26 Apr 2011, 23:09

- Zárt béta: 2011 július
- Megjelenés: Q4 2011
- A grafika nagyon élethű lesz.
- A szerkesztőben ugyanúgy lehet majd alap és haladó mód közt választani.
- A Maniaplanetre fel tudod majd tölteni a pályákat, visszajátszásokat.
- A hivatalos pályákat a közösség építette! (ezt egy másik lap cáfolja)
- A szerverek 200 játékost fogadnak.

- Az irányításról: Az irányítás picivel lustább és nehézkesebb lesz (ang: heavier, ném: schwerer). Rá kell majd érezni a kanyarokra, meg kell tanulni őket. De jópár hosszú drift és nagy ugrás után a sivatagban már nem lesz probléma az irányítás.

Computer Bild Spiele/Pc Games

User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

Re: Központi hírek a játékról

Post by Rasque » 28 Apr 2011, 13:19

- Építhető olyan campaign, ami tartalmazza mindhárom játékot egyszerre! Mint egy triatlonban.
- A szerkesztő nagyon nagy lesz, de egyszerű lesz kezelni.
- Olyan tageket kreálhatsz, amelyekkel közvetlenül elérheted a tm-tubeot, tmx-et, tm-carparkot stb. Ezek a Manialinkek kékkel lesznek jelölve a játékban.
- Egyéb külső linkek pirosak (pld http linkek)
- Vásárolhatsz hirdetési felületet amivel tudod a kreálmányaidat menedzselni (planetért)
- Planeteket nem lehet pénzért venni.
- Viszont hozzájuthatsz, ha megnyersz egy versenyt. (egy példa csak)

- A Canyonban az autók max sebessége 500 km/h (310.69 mph)
- A Canyon ára 15-25 € között várható
- Az autók nagyon gyorsak lesznek, de a szükséges gyakorlással könnyedén lehet majd őket irányítani.
- A Maniaplanet egy belső ranglistát és belső meccskészítő rendszert is tartalmazni fog. Továbbá lesznek játékospontok, eredménytáblák, trófeák.

forrás: Areagames

User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

Re: Központi hírek a játékról

Post by Rasque » 28 Apr 2011, 14:06

Egy külön kommentben kaptam el.

A földfelület alkalmazkodni fog az elemhez amit ráraksz.

Ezt is:

BE lehet állítani majd, mennyi max sérülést szenvedhet el az autó a célig. De nem feltétlenül. (ezt is egy lap állította)

User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

Re: Központi hírek a játékról

Post by Rasque » 24 Jul 2011, 02:56

Interjúsorozat Florenttel a youtube-on. Készülnek a magyar feliratosak is (CC gombot kell keresni alul a videonál).

Az első már elérhető: http://www.youtube.com/watch?v=yXhDKPGH ... r_embedded

Kajczy
Translator
Translator
Posts: 16
Joined: 10 Apr 2011, 21:32

Re: Központi hírek a játékról

Post by Kajczy » 14 Aug 2011, 09:44

és a magyar teszt a tm.hu-n olvasható :)

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest