2012 Március végi kupa

Minden, ami a Trackmania 2-vel kapcsolatos.

Moderator: Hungarian Moderator

Post Reply
User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

2012 Március végi kupa

Post by Rasque » 09 Mar 2012, 02:41

Nemrégiben kezdte el a 3 napos kulcsok kiosztogatását a NADEO, és meglepően sokan kaptak már. Előfordult, hogy valaki egy vadiúj TMNF account regisztrálásakor máris ott figyelt az a bizonyos képernyő az aktiváló linkkel.

Arra gondoltam, ha lesz elég (miért ne lenne) ember, akinek a birtokában lesz ez a bizonyos kód, miért ne szervezhetnénk egy együttes gurulást, plusz egy kis mini kupát az egyik hétvégére.

Időközben a magyar szerverek száma jelentősen megnőtt, a The A-Team nevű csapatnak köszönhetően, akik mindenféle pályákat kínálnak, a miniktől a fullspeeden át, egészen a RoC mapokig (természetesen a megfelelő szerver rankkal tálalva). Az utóbbi napokban beszéltem velük, és szívesen részt vennének ezen a rendezvényen, plusz szívesen hostolnák ezt a kis három napos rendezvényt.

Mivel valószínűleg többeknek akadhat programja vasárnapra (RoC, egyéb verseny), úgy gondoltam, egy csütörtöktől szombatig tartó időszakban lehetne megszervezni ezt a fun kupát. lehetséges időpontok: március 22-24, illetve 29-31.

A résztvevőket két divízióba osztanánk, azokra, akiknek már régóta megvan a játék, illetve azokra, akik a 3 napos kulcsukkal próbálnák ki a játékot.

Pályák: Mr.DVD-nek rengeteg játszható és élvezhető könnyebb-nehezebb minije létezik. Ezen felül természetesen az lenne a legjobb, ha minél többféle pályát ki tudnátok próbálni (végülis ez a lényege a dolognak).

Mód: mivel sajnos a Cup mód továbbra is használhatatlan, vagy több fordulós Rounds, vagy Team formátumban mehetne a verseny.

Díjazás: részemről egy számomra használhatatlan (S méretű) Maniaplanetes pólót és kitűzőket tudnék felajánlani. Ezek mind eredeti Ubisoft-os cuccok.

Szeretném továbbá azt is, ha picit összefognánk, és mindenki rendszeresen ellenőrizné az accountjait, kapott-e kulcsot. Ha valakinek nincs rá szüksége (pld mert megvan a játék, vagy mert nem érdekli), hagyjon itt egy üzit, hogy felhasználhassuk, akár másnak felajánlva erre a három napra, vagy akár nyereményként is.

Valamint, akit érdekel a dolog, iratkozzon fel itt a hozzászólásokban, hogy tudjuk, mire számítsunk létszámilag/szervezésileg, illetve jelölje meg, melyik hétvége lenne jó a kettő közül.

A hírt update-elem később további infokkal, addig is jó kulcsvadászatot!
A hír linkje:
http://www.trackmania.hu/content/2012/0 ... _vegi_kupa

User avatar
chiwbicka
Posts: 13
Joined: 22 Jan 2012, 10:53

Re: 2012 Március végi kupa

Post by chiwbicka » 09 Mar 2012, 10:50

én a 29-31 re szavazak az elötte levő hétvégén névnapozás van :)

User avatar
Rasque
Translator
Translator
Posts: 467
Joined: 07 Apr 2011, 02:49

Re: 2012 Március végi kupa

Post by Rasque » 26 Mar 2012, 16:58

Canyon kupa: március 29-31.
Ha szeretnél 3 napos kulcsot nyerni (kupa részvétellel) akkor írj a fcraszk@gmail.com címre.
FONTOS, hogy olvasd el ezt a hírt!
http://www.trackmania.hu/content/2012/0 ... pa_-_infok

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest