Using images from Flags/Provinces

Trackmania Forever public API and its open source PHP SDK.

Moderator: NADEO

Post Reply
User avatar
w1lla
Posts: 2359
Joined: 15 Jun 2010, 11:09
Location: Netherlands
Contact:

Using images from Flags/Provinces

Post by w1lla » 19 Jun 2011, 20:34

Currently there is no way to show images from countries or provinces but only through the following url:

http://tm.maniazones.com/images/icons/l ... etherlands

http://tm.maniazones.com/images/icons/leagues/Drenthe

How will this be when tm² comes out. Will the above links still exist or will they be deprecated.
TM² Info
SM Info
QM Info

OS: Windows 10 x64 Professional
MB: MSI 970A-G46
Processor: AMD FX-6300 3500 mHz
RAM Memory: 16 GB DDR3
Video: SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5
KB: Logitech G510s
Mouse: Logitech G300s
Mode Creation
ManiaScript Docs

User avatar
gouxim
Nadeo
Nadeo
Posts: 1154
Joined: 14 Jun 2010, 17:20

Re: Using images from Flags/Provinces

Post by gouxim » 20 Jun 2011, 00:15

Actually the flags' icons URLs are in the database and i've been thinking about include them in some services response. We'll see. I don't see why the flags wouldn't be in Maniaplanet.
Please do not PM for support. Instead, create a thread so that everyone can contribute or benefit from the answer! 8-)

Post Reply

Return to “Trackmania Forever Web Services”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests