ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Moderator: NADEO

User avatar
4lturbo
Posts: 108
Joined: 13 Jan 2011, 18:26

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by 4lturbo » 23 May 2014, 22:59

Xymph wrote:Unfortunately, this bug is still not fixed. :(
what bug ?
CT*ImHoTep
ModLap Championship
Image
Le jour où l'on mettra les cons sur orbite, y en a qui n'ont pas fini de tourner ...

User avatar
TMarc
Posts: 15024
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by TMarc » 24 May 2014, 00:29

4lturbo wrote:
Xymph wrote:Unfortunately, this bug is still not fixed. :(
what bug ?
click on the link? :roll:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia RTX 2060 6GB, Creative SB X-Fi, 2xSSD 1xHDD

User avatar
4lturbo
Posts: 108
Joined: 13 Jan 2011, 18:26

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by 4lturbo » 24 May 2014, 01:17

TMarc wrote:
4lturbo wrote:
Xymph wrote:Unfortunately, this bug is still not fixed. :(
what bug ?
click on the link? :roll:
Oh it's true ;), i post this because i don't have access to the link ...
Information : Vous n’êtes pas autorisé à consulter ce forum.
CT*ImHoTep
ModLap Championship
Image
Le jour où l'on mettra les cons sur orbite, y en a qui n'ont pas fini de tourner ...

hackie
Posts: 1142
Joined: 19 Jul 2012, 22:43

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by hackie » 24 May 2014, 07:12

That part of the forum can only be seen by the "Elite" among us. and TMarc. :roflol:

But some info would be nice. ( for the noobs around here , like me )
System Specs:
OS: Windows 7 Professionnal x64
CPU: Intel Core i7-6700K / 4 GHz - 8 MB cache
GPU: MSI GTX 980TI GAMING 6G - OC Edition
Motherboard: ASUS MAXIMUS VIII RANGER
RAM : 32Gb Kingston HyperX Savage - DDR4
DirectX 11

HaagseSmurf
Posts: 2044
Joined: 13 Apr 2011, 19:46
Contact:

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by HaagseSmurf » 24 May 2014, 08:00

For your info, this is the bug Xymph posted
Xymph wrote:The replays returned by the GetValidationReplay method have a bug (I think) in the 'onelap' field of the <checkpoints...> section in the XML block. The value is now the number of laps, instead of the number of checkpoints for one lap like before MP3. In the replays from SaveBestGhostsReplay, the 'onelap' field still contains that number of checkpoints.

Code: Select all

Example shown by Xymph 
Please fix the 'onelap' value in validation replays.
Greetz,

nb : Youre not a noob Hackie and i am certainly not "Elite". I rarely even play Elite ;)
HaagseSmurf

Check Smurfen.net and / or Smurfen.nu for all info.
You can also like our facebookpage at FaceBook Smurfen.net.
Or just visit
our Smurfen.net Canyon servers,
the Smurfen.net Valley and Royalserver.

hackie
Posts: 1142
Joined: 19 Jul 2012, 22:43

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by hackie » 24 May 2014, 08:40

Thank You my little blue friend :thx:
System Specs:
OS: Windows 7 Professionnal x64
CPU: Intel Core i7-6700K / 4 GHz - 8 MB cache
GPU: MSI GTX 980TI GAMING 6G - OC Edition
Motherboard: ASUS MAXIMUS VIII RANGER
RAM : 32Gb Kingston HyperX Savage - DDR4
DirectX 11

User avatar
alexudallaTM2
Posts: 37
Joined: 09 Sep 2011, 18:55

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by alexudallaTM2 » 24 May 2014, 10:47

Xymph wrote:Unfortunately, this bug is still not fixed. :(

And please apply this fix as well.
:thumbsup: :1010

User avatar
TMarc
Posts: 15024
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by TMarc » 24 May 2014, 12:55

Thanks Haagse :thx:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia RTX 2060 6GB, Creative SB X-Fi, 2xSSD 1xHDD

User avatar
magnetik
Nadeo
Nadeo
Posts: 1672
Joined: 01 Feb 2012, 19:13
Location: Bordeaux
Contact:

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by magnetik » 26 May 2014, 10:00

Latest version is in the repo
ManiaPlanet technical documentation portal (Dedicated, ManiaLink, ManiaScript, Titles...) -- contribute!

User avatar
kripkee
Posts: 935
Joined: 21 Jun 2010, 14:04

Re: ManiaPlanet 3 Server 2014-05-23

Post by kripkee » 26 May 2014, 11:32

The multilap mode in legacy mode seems be broken or something like that. I use the newest version.

My gamesettings:
Number of laps: 50
Timelimit 630 seconds
[and the standart things with 2 laps warm up and 90 seconds chattime...]

Now the Bug: I have recorded it (and I will show this bug later if I'm home). This bug happens if you switch in the "score mode". For example: 10 Players.

The ranks if the timelimit of 630 is reached: (Player / Rank)
P1 = 1
P2 = 2
P3 = 3
P4 = 4
P5 = 5
P6 = 6
P7 = 7
P8 = 8
P9 = 9
P10 = 10

Then we go to the scoremode: (Player / Rank)

P1 = 1
P2 = 8
P3 = 7
P4 = 9
P5 = 5
P6 = 4
P7 = 2
P8 = 3
P9 = 9
P10 = 10

These values are just an example, cause I could not find how this thing calculate this.^^

Post Reply

Return to “Dedicated Server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest