Page 4 of 6

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-19

Posted: 24 Nov 2014, 09:28
by kremsy
undef.de wrote:
toffe wrote:When using /bootme on a server with Xaseco it kicks the player that execute it. But since the dedi update it's delayed with 5 seconds or so.
Just noticed the same for a UASECO /bootme, it's delayed too.

Its weired for us (maniacontrol) it is completely fine, but i will take a look in it again.

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 15:46
by xbx
Hi!

I've just uploaded a small followup to the update:
http://files.maniaplanet.com/ManiaPlane ... -11-24.zip
(or the changes since 2014-11-19: http://files.maniaplanet.com/ManiaPlane ... _delta.zip )

Mainly fixes to the scripts.
and to this 'sometimes it takes up to 5 second to be fully disconnected" issue.

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 16:15
by toffe
Thanks :thumbsup:

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 16:33
by Eole
The full changelog for the scripts is available on GitHub.

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 18:19
by HaagseSmurf
I am afraid the scorepanel for canyon in the new scripts has dissapeared :P
Maybe someone can verify that?

Greetz,

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 18:27
by TheBigG.
HaagseSmurf wrote:I am afraid the scorepanel for canyon in the new scripts has dissapeared :P
Maybe someone can verify that?

Greetz,
its a feature not a bug :roflol:
changelog wrote:TrackMania/UI

It's now possible to hide the endmap ladder recap and multilap info.

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 18:29
by HaagseSmurf
TheBigG. wrote:
HaagseSmurf wrote:I am afraid the scorepanel for canyon in the new scripts has dissapeared :P
Maybe someone can verify that?

Greetz,
its a feature not a bug :roflol:
changelog wrote:TrackMania/UI

It's now possible to hide the endmap ladder recap and multilap info.
It turned out to be client side, after i rebooted, the panel was back :roflol:

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 19:04
by Eole
What do you call the "scorepanel"? The scores table displayed with the "tab" key, the small scores table on the right of the screen when finishing a map in round/lap/cup modes, the scores table displayed at the end of the map during the podium sequence?
changelog wrote:TrackMania/UI
It's now possible to hide the endmap ladder recap and multilap info.
This is a feature allowing server manager to hide the ladder recap during the podium sequence through XmlRpc. The ladder recap is the UI above the scores table that shows how many ranks you won and which rank you have after LP calculation. So if you don't use scripted modes and server manager, you shouldn't have any problem. ;)

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 19:18
by HaagseSmurf
Eole wrote:What do you call the "scorepanel"? The scores table displayed with the "tab" key, the small scores table on the right of the screen when finishing a map in round/lap/cup modes, the scores table displayed at the end of the map during the podium sequence?
changelog wrote:TrackMania/UI
It's now possible to hide the endmap ladder recap and multilap info.
This is a feature allowing server manager to hide the ladder recap during the podium sequence through XmlRpc. The ladder recap is the UI above the scores table that shows how many ranks you won and which rank you have after LP calculation. So if you don't use scripted modes and server manager, you shouldn't have any problem. ;)
Its the scoretable at the end of a map. It seems that i was not the only one with the problem.

I updated first on the clientside, then i updated on the serverside. Then the panel dissapeared. Then i rebooted my maniaplanet and the scoretable was back again. I advised others to do the same when they didnt saw a scoreboard and that helped :)

Greetz,

Re: ManiaPlanet Server 2014-11-24

Posted: 24 Nov 2014, 19:19
by toffe
The scorepanel at endmap wasn't showing for me too. Now it is, found why:
After updating TMCanyon title it wasn't showing (after update it didn't ask to reboot mp).
After rebooting MP it was ok. So I think that you need to enable the "reboot ManiaPlanet" to the update :P

Toffe