Error with Maps loading

Moderator: NADEO

Post Reply
User avatar
Derfuhr
Posts: 42
Joined: 18 May 2017, 17:08
Location: DE->NRW

Error with Maps loading

Post by Derfuhr » 19 Nov 2018, 08:16

Hello,

I have set up an MP4(.1) server, but I have a problem. If I put maps in ./serverpath/GameData/Maps/, the server finds them, but not Uaseco. If I put them in ./serverpath/UserData/Maps/, where Uaseco tries to find them, the server can not find them. What to do? I do not want to keep duplicate data.

User avatar
Miss
Posts: 1860
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Error with Maps loading

Post by Miss » 19 Nov 2018, 09:55

UserData is the right path as far as I'm aware. Also, I've started a server with maps in UserData last week and it worked fine for me :?
1070 GTX, i7 4790k, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative ManiaPlanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

User avatar
Derfuhr
Posts: 42
Joined: 18 May 2017, 17:08
Location: DE->NRW

Re: Error with Maps loading

Post by Derfuhr » 19 Nov 2018, 10:18

After some trying I found out what the problem was. I also had the files for the maplists in GameData, so the server looks there. After I had them in UserData, the server found the maps there too. Now MP4 Server with Uaseco works.

Post Reply

Return to “Dedicated Server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest