Error while running RunSrv.bat file

Moderator: NADEO

Post Reply
User avatar
TheOakStaff
Posts: 9
Joined: 31 Mar 2020, 14:35

Error while running RunSrv.bat file

Post by TheOakStaff » 31 Mar 2020, 14:42

When I attempt to run the RunSrv.bat every things seems to be going fine, and then the cmd window crashes and i get a LogCrash.txt file. As far as I can tell it seems to go wrong when it sends a request to init.maniaplanet.com:80, it returns an error saying that the account does not exist. I created the Dedicated Server account for this with the same login information as I've entered into the config file. Any idea as to what is going on?

User avatar
Miss
Posts: 2082
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Error while running RunSrv.bat file

Post by Miss » 31 Mar 2020, 14:47

Are you somehow still using the Maniaplanet 3 dedicated server? Make sure you're on the latest version of the dedicated server, which is here: http://files.v04.maniaplanet.com/server ... Latest.zip
1070 GTX, Ryzen 3700X, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative ManiaPlanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

User avatar
TheOakStaff
Posts: 9
Joined: 31 Mar 2020, 14:35

Re: Error while running RunSrv.bat file

Post by TheOakStaff » 31 Mar 2020, 15:37

Miss wrote:
31 Mar 2020, 14:47
Are you somehow still using the Maniaplanet 3 dedicated server? Make sure you're on the latest version of the dedicated server, which is here: http://files.v04.maniaplanet.com/server ... Latest.zip
I might be... I've never tried to use Maniaplanet 4 dedicated servers. Is there a setup tutorial somewhere that can teach morons like me how to use it?

oliverde8
Posts: 1341
Joined: 16 Jun 2010, 07:33
Location: in a Blue Box

Re: Error while running RunSrv.bat file

Post by oliverde8 » 31 Mar 2020, 15:45

Reaby did a nice one
viewtopic.php?f=261&t=43622
Image
Developper for The next generation, Clean and Powerfull controller eXpansion for your SM & TM server . Working on eXpansion² with full MP4 support and many other awesome features...

User avatar
TheOakStaff
Posts: 9
Joined: 31 Mar 2020, 14:35

Re: Error while running RunSrv.bat file

Post by TheOakStaff » 31 Mar 2020, 18:38

oliverde8 wrote:
31 Mar 2020, 15:45
Reaby did a nice one
viewtopic.php?f=261&t=43622
Okay, I've stumble upon this issue before: what is meant by the line "dedicated\UserData\Config\dedicated_cfg.default.txt" and copy it to "dedicated_cfg.txt"? Where is the "dedicated_cfg.txt" file? Do I have to make it myself and in what folder should it be placed?

User avatar
undef.de
Posts: 2060
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany, North Sea Coast
Contact:

Re: Error while running RunSrv.bat file

Post by undef.de » 31 Mar 2020, 19:26

TheOakStaff wrote:
31 Mar 2020, 18:38
what is meant by the line "dedicated\UserData\Config\dedicated_cfg.default.txt" and copy it to "dedicated_cfg.txt"? Where is the "dedicated_cfg.txt" file? Do I have to make it myself and in what folder should it be placed?
That mean that you have to copy the file "dedicated_cfg.default.txt" to "dedicated_cfg.txt" in the folder "dedicated\UserData\Config".
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what I do? Then award a ManiaStar.

User avatar
TheOakStaff
Posts: 9
Joined: 31 Mar 2020, 14:35

Re: Error while running RunSrv.bat file

Post by TheOakStaff » 31 Mar 2020, 20:48

undef.de wrote:
31 Mar 2020, 19:26
That mean that you have to copy the file "dedicated_cfg.default.txt" to "dedicated_cfg.txt" in the folder "dedicated\UserData\Config".
I figured as much. It all seems to work now. Thanks for the help :)

Post Reply

Return to “Dedicated Server”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests