getFilteredList issue

Maniaplanet public API, ManiaConnect system and the open source PHP SDK.

Moderator: NADEO

User avatar
jonthekiller
Translator
Translator
Posts: 4624
Joined: 15 Jun 2010, 11:07
Location: In Maniaplanet Alpha
Contact:

Re: getFilteredList issue

Post by jonthekiller » 12 Mar 2014, 15:32

Ok, no problem.

So I try to take all servers but I take only 198.

Code: Select all

$service->getFilteredList(array('length'=>100, 'offset'=>$offset));
You can see the list here http://mania-actu.com/eng/staticpages/v ... %20Browser

An idea?

User avatar
TMarc
Posts: 13917
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: getFilteredList issue

Post by TMarc » 05 Jan 2016, 11:12

Just got pointed to this topic from a similar issue.
too bad there was never a response to this. :(
At the moment, your page shows no servers at all.
Perhaps it would be good to redirect to Maniaviewer instead?
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1710
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

Re: getFilteredList issue

Post by Dommy » 05 Sep 2016, 14:06

Is it possible to get all servers running specific game modes?

Something like this:

Code: Select all

$myServersInfo = $ManiaPlanet->getFilteredList(array('mode' => array('Pursuit', 'Invasion')));

User avatar
magnetik
Nadeo
Nadeo
Posts: 1623
Joined: 01 Feb 2012, 19:13
Location: Paris
Contact:

Re: getFilteredList issue

Post by magnetik » 05 Sep 2016, 15:29

At the moment, you can only filter using the titles.
ManiaPlanet technical documentation portal (Dedicated, ManiaLink, ManiaScript, Titles...) -- contribute!

Post Reply

Return to “Maniaplanet Web Services”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests