getFilteredList() doesn't filter?!

Maniaplanet public API, ManiaConnect system and the open source PHP SDK.

Moderator: NADEO

Post Reply
konte
Posts: 235
Joined: 15 Jun 2010, 12:36
Location: Germany

getFilteredList() doesn't filter?!

Post by konte » 04 Jan 2016, 23:41

Hello,
I'm trying to get a list of current servers only for a certain title, but for me it seems that all the filters do not work except length and offset.
For example: http://ws.maniaplanet.com/servers/?play ... 5&length=2
The argument playersMax is ignored and only the top servers are displayed. And I'm getting exactly the same result when using the example used in the sdk examples (https://github.com/maniaplanet/maniapla ... ervers.php):

Code: Select all

$list = $service->getFilteredList(array('environment'=>'Storm', 'title'=>'SMStorm', 'mode'=>'Melee', 'playersMin'=>1, 'hideFull'=>true, 'visibility'=>'visible', 'zone'=>'World|Europe|France','length'=>2));
The list doesn't show me any Storm servers but only TM ones.

I really don't know what I'm doing wrong. Please help^^
Konte

User avatar
TMarc
Posts: 13879
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: getFilteredList() doesn't filter?!

Post by TMarc » 05 Jan 2016, 00:10

why did you keep "hideFull" as true and the zone as France? :?
Not sure, but perhaps the mode is also an issue.
You might ask the creators of maniaviewer if they have similar issues.
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.
Bug/crash? Please report here, also try the current debug version.

System specs: i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, SB X-Fi, 2xSSD

konte
Posts: 235
Joined: 15 Jun 2010, 12:36
Location: Germany

Re: getFilteredList() doesn't filter?!

Post by konte » 05 Jan 2016, 00:36

well, I tried a lot of things, I just didn't post all my tests here :D But it simply doesn't matter what I try, all of the arguments are ignored.

maniaviewer is working quite well, so I don't think it's a general issue

User avatar
spaii
Posts: 1073
Joined: 19 Jun 2010, 00:04
Location: Rémy - France
Contact:

Re: getFilteredList() doesn't filter?!

Post by spaii » 05 Jan 2016, 02:00


User avatar
TMarc
Posts: 13879
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: getFilteredList() doesn't filter?!

Post by TMarc » 05 Jan 2016, 11:13

cool spaii, thanks :thumbsup:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.
Bug/crash? Please report here, also try the current debug version.

System specs: i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, SB X-Fi, 2xSSD

konte
Posts: 235
Joined: 15 Jun 2010, 12:36
Location: Germany

Re: getFilteredList() doesn't filter?!

Post by konte » 05 Jan 2016, 17:14

Thank you very much :thumbsup:

Post Reply

Return to “Maniaplanet Web Services”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests