score display characters on the table

Moderators: jensoo7, Libero, cyrilw, matrix142, NADEO

Post Reply
alamort
Posts: 25
Joined: 15 Nov 2012, 01:20

score display characters on the table

Post by alamort » 20 Jan 2013, 13:43

Hi,
Shootmania, royalexp
on the server we all have score display characters on the table,
it removes bug when change map. foxcontrol causes the bug.
how to remedy this?

Image

User avatar
matrix142
Posts: 382
Joined: 18 Mar 2011, 18:12
Contact:

Re: score display characters on the table

Post by matrix142 » 21 Jan 2013, 20:15

You mean this "Character" panel?
This is not from FoxControl.

User avatar
matrix142
Posts: 382
Joined: 18 Mar 2011, 18:12
Contact:

Re: score display characters on the table

Post by matrix142 » 23 Jan 2013, 16:09

Quote of PM from niarfman
Niarfman wrote:Hi,

I tried to understand the Alt issue with FoxControl and Royal Exp. When you keep alt key pressed, the score table is diplayed at the same time as the skills table...

By default with FoxControl, when a new player is connecting to the game, the bug will be there and will disappear when the map change.

So I tried to comment some part of the code to see what is wrong when a new player connects to the server.

Firstly I thought of a key mapping or a Callback, but it's not the case.

I followed the control.php code and reach "playerconnect" then "custom_ui" functions.

This code in "control_ui" make the Score displaying when Alt key is pressed ... :
CODE: ALLES AUSWÄHLEN
$this->client->query('SendDisplayManialinkPage', '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<manialink id="1">
</manialink>
<custom_ui>
'.$custom_ui_score.'
'.$custom_ui_challinfo.'
'.$custom_notice.'
</custom_ui>', 0, false);


The similar code, for superadmins, has the same behavior :
CODE: ALLES AUSWÄHLEN
$this->client->query('SendDisplayManialinkPage', '<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<manialink id="1">
<quad posn="0 43 0" sizen="30 3" style="Bgs1" halign="center" substyle="NavButton" action="0"/>
<label text="$06fF$fffox$06fC$fffontrol$z$fff is starting.." halign="center" posn="0 42.7 1" sizen="30 3" />
</manialink>', 0, False);


More strange, this "SendHideManialinkPage" instruction has the same behavior ... :
CODE: ALLES AUSWÄHLEN
console('-->Plugins loaded!'.nz);
$this->client->query('SendHideManialinkPage');

console('-->Enable custom_ui..');
$this->custom_ui();

console('-->Custom_ui enabled!'.nz);


So I disabled these parts of the code for my RoyalExp server (except for admins panel to be able to see the tools).

It seems there is a bug from Dedicated servers that is working bad...

Hope it will be modified soon.

Regards,

Niarfman

Post Reply

Return to “FoxControl”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest