Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Moderators: eyebo, Yrp360, tcq, NADEO

User avatar
djhubertus
Translator
Translator
Posts: 1229
Joined: 09 Jul 2012, 18:30
Location: Poland
Contact:

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by djhubertus » 20 Jul 2012, 13:22

Chevron wrote: EDIT: Jest w porządku, jeśli będzie ghost przetłumaczony jako duch?
Tak :thumbsup:
My Gamemodes:
MP4 - Countdown, Firefight
MP3 - Reduction, Overload, Flashpoint, Territory, SM Race, Escape
MP2 - Search & Destroy, Oscillation, Instagib

User avatar
Chevron
Translator
Translator
Posts: 593
Joined: 07 Apr 2011, 16:41

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by Chevron » 20 Jul 2012, 17:32

Checkpoint jako punkt kontrolny?
- You did.
- And...
- ...I didn't.

User avatar
andrus
Posts: 170
Joined: 05 Apr 2011, 17:40

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by andrus » 21 Jul 2012, 13:56

Nie ma innej opcji...
Jak z tłumaczeniem 'Wyjdź z wyścigu' na serwerach? Będzie to zmienione na coś innego?

User avatar
promasterpl
Posts: 265
Joined: 10 Apr 2011, 22:00
Contact:

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by promasterpl » 21 Jul 2012, 14:37

"X.X metrów trafień" :D W trybie Elite.

proponuję "Trafienie z X.X metrów".

User avatar
Chevron
Translator
Translator
Posts: 593
Joined: 07 Apr 2011, 16:41

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by Chevron » 21 Jul 2012, 16:41

Wyjdź z wyścigu nie mogę znaleźć. Może napisz, jak to brzmi w angielskiej wersji w grze i podaj jakieś propozycje. Trafienie zmienione.
- You did.
- And...
- ...I didn't.

MicPL
Posts: 12
Joined: 22 Jul 2012, 13:34

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by MicPL » 24 Jul 2012, 18:39

promasterpl wrote:"X.X metrów trafień" :D W trybie Elite.

proponuję "Trafienie z X.X metrów".
Ajj. Wyprzedziłeś mnie. Strasznie mnie to irytowało. Tak btw. jestem nowy w społeczności maniiplanet, cześć :D.

Zordon
Posts: 2
Joined: 28 Jul 2012, 01:43

Re: Drobne błędy w tłumaczeniu jakie znalazłem

Post by Zordon » 28 Jul 2012, 02:01

W zakładce "Profil" jest podzakładka o nazwie "Samochody" - da radę to zmienić na "Postacie" bądź "Modele (postaci)"?

Post Reply

Return to “Localization”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests