StyleParser problems

Open source, lightweight PHP framework for Manialink and Web development.

Moderator: NADEO

Post Reply
MuNgLo
Posts: 316
Joined: 12 Jul 2012, 03:37

StyleParser problems

Post by MuNgLo » 03 Jul 2013, 10:20

Hi, I'm trying to get StyleParser to work for a webpage to parse nicknames and such correctly coloured. I have webservices working and as wiki explained about ManiaLib, I installed the Manialib folder properly I guess
If you already use the Maniaplanet Web Services SDK, copy the libraries/ManiaLib folder next to your existing libraries/Maniaplanet folder. Make sure your SDK is up-to-date (current version is 1.2, released January 2012)
I can start up classes from Gui so it looks ok but as soon as I try to use StyleParser it fails. So my question is really how to get StyleParser working.

User avatar
steeffeen
Translator
Translator
Posts: 2472
Joined: 14 Oct 2012, 16:22
Location: Germany

Re: StyleParser problems

Post by steeffeen » 03 Jul 2013, 10:25

well showing the error would help sorting what you're doing wrong :D

example:

Code: Select all

require_once __DIR__.'/manialib/libraries/autoload.php';

$styleParser = new \ManiaLib\Utils\StyleParser();
$styleParser->toHtml($server->serverName)
    Game Mode and Title Pack Creator, Developer, ShootMania-Player & more

    ManiaControl, FancyManiaLinks

    User avatar
    w1lla
    Posts: 2362
    Joined: 15 Jun 2010, 11:09
    Location: Netherlands
    Contact:

    Re: StyleParser problems

    Post by w1lla » 03 Jul 2013, 10:31

    or

    Code: Select all

    StyleParser::toHtml
    TM² Info
    SM Info
    QM Info

    OS: Windows 10 x64 Professional
    MB: MSI 970A-G46
    Processor: AMD FX-6300 3500 mHz
    RAM Memory: 16 GB DDR3
    Video: SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5
    KB: Logitech G510s
    Mouse: Logitech G300s
    Mode Creation
    ManiaScript Docs

    MuNgLo
    Posts: 316
    Joined: 12 Jul 2012, 03:37

    Re: StyleParser problems

    Post by MuNgLo » 03 Jul 2013, 10:32

    Yeah I know. Just gotta find where the hell the page decides to turn all error reporting off. :/
    I've tried your way above as it is the logical way but it was a no go for StyleParser.

    --EDIT--
    Ok so error repporting on and nothing att all comes out. :?

    But somehow I can feed strings into toHtml now (yesterday it refused the same code :?)

    Strange... Maybe I was just tired and stupid yesterday.

    --EDIT 2--
    Seems it works just fine now. No idea why it wouldn't yesterday. Well best way to sort something out is to ask for help I guess. :D
    Image

    Post Reply

    Return to “ManiaLib”

    Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest