[N/A]Maniascript triggers a "multiline string" (equals """)

Moderator: NADEO

Locked
User avatar
TGYoshi
Posts: 807
Joined: 15 Mar 2011, 16:59

[N/A]Maniascript triggers a "multiline string" (equals """)

Post by TGYoshi » 13 Feb 2014, 21:53

Stumbled upon this while minifying the output...

Screenshot: http://i.imgur.com/t53D0Nz.png (see syntax highlighting/error)

}}} has the same effect as """ or so. Didn't really dive into pinpointing the issue, but I don't think this is intended.
=3

User avatar
TMarc
Posts: 13911
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Maniascript }}} triggers a "multiline string" (equals ""

Post by TMarc » 14 Feb 2014, 21:19

did you try adding blanks between the brackets, or is that also not working? :?
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
TGYoshi
Posts: 807
Joined: 15 Mar 2011, 16:59

Re: Maniascript }}} triggers a "multiline string" (equals ""

Post by TGYoshi » 14 Feb 2014, 22:23

Whitespace "fixes" it, yes. I don't think this is intended behavior though.
=3

User avatar
m4rcel
Posts: 653
Joined: 15 Jun 2010, 11:12
Contact:

Re: Maniascript }}} triggers a "multiline string" (equals ""

Post by m4rcel » 20 Feb 2014, 20:25

Hmm I thought I already reported this bug, as I know it for a long time now, but I am either unable to find the report thread, or I actually didn't report it at all ^^

And yeah, this is a bug in the compiler. As soon as it encounters a }}}, it assumes to be in a triple-quoted string, failing to compile anything after it when not.

Or in other words: I can confirm this bug ^^
ImageImage
Image

Locked

Return to “Maniaplanet Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests