[Fixed][TM2:S B3.1] Missing one bloc in editor

Moderator: NADEO

Locked
Entity73
Posts: 97
Joined: 04 Jan 2013, 01:02

[Fixed][TM2:S B3.1] Missing one bloc in editor

Post by Entity73 » 28 Feb 2013, 02:22

I don't know if this is normal or not but in TMUF ( or TMNF ) (Stadium environment) we can put 31 blocks in height, but in TM2 Stadium we can put only 30 blocs in height (I counted )

it is perhaps because of this that the conversion of maps does not work



Je ne sais pas si c'est normal ou pas, mais dans TMUF ( ou TMNF ) (Environment Stadium) on peu mettre 31 blocs en hauteur, mais dans TM2 Stadium on peu placer seulement 30 blocs en hauteur ( j'ai compté )

C'est peut être à cause de cela que la conversion des maps ne marche pas.

:roll:

Entity73
Posts: 97
Joined: 04 Jan 2013, 01:02

Re: [TM2:S B3.1] Missing one bloc in editor

Post by Entity73 » 28 Feb 2013, 17:35

alors ???

User avatar
angry_duck
Nadeo
Nadeo
Posts: 185
Joined: 14 Oct 2011, 12:17

Re: [TM2:S B3.1] Missing one bloc in editor

Post by angry_duck » 15 Mar 2013, 11:29

You're right, thanks for the report :thumbsup:
So it will be fixed in next update.

Note: The bug only prevents the user from placing the cursor at the maximum height. TMUF maps with blocks at this maximum height can be loaded without any problem.
angry_duck

Locked

Return to “Trackmania² Canyon Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests