[Fixed] Can't enter Canyon anymore

Moderator: NADEO

Locked
User avatar
The_Big_Boo
Posts: 1041
Joined: 15 Jun 2010, 15:46

[Fixed] Can't enter Canyon anymore

Post by The_Big_Boo » 08 Nov 2013, 13:35

It seems the free demo broke something with my main account (login: the_big_boo). When I try to enter Canyon, it tells me I have to buy the full game. I tried entering again my key but it obviously says I already activated it.

However, I can still enter title packs based on Canyon like Platform, Stunters and so on. No issue with Valley and Stadium and no issue with my secondary account neither.

edit: I can also get full access to Canyon with direct shortcut (ie. using /title=TMCanyon in command line), there's only the main menu with stations blocking me.
Last edited by The_Big_Boo on 08 Nov 2013, 14:30, edited 1 time in total.
OS: Win 7 Pro x64
RAM: 2x4GB Corsair @ 1600MHz
CPU: Intel i5 760 @ 3.6GHz
Mobo: Asus P7P55D-E
GPU: NVidia GTX 760 2GB
HDD: WD Black 1TB
Sound: VIA VT1828S (onboard)
Peripherals: Razer DeathAdder - Razer DeathStalker - Logitech F310

User avatar
Cerovan
Posts: 2044
Joined: 11 Jul 2011, 11:27
Location: France
Contact:

Re: Can't enter Canyon anymore

Post by Cerovan » 08 Nov 2013, 14:06

That's an issue specific to your account, we are fixing it :thumbsup:
Online Programmer & Meme Master ヾ(⌐■_■)ノ

Access to your Player Page

You have troubles, please contact the Ubisoft Support

Maniaplanet Documentation (Editors, Scripting, Title Pack, etc...)

User avatar
magnetik
Nadeo
Nadeo
Posts: 1649
Joined: 01 Feb 2012, 19:13
Location: Bordeaux
Contact:

Re: Can't enter Canyon anymore

Post by magnetik » 08 Nov 2013, 14:16

fixed
ManiaPlanet technical documentation portal (Dedicated, ManiaLink, ManiaScript, Titles...) -- contribute!

User avatar
gouxim
Nadeo
Nadeo
Posts: 1188
Joined: 14 Jun 2010, 17:20

Re: Can't enter Canyon anymore

Post by gouxim » 08 Nov 2013, 14:18

It was because you had a weird key :p
Please do not PM for support. Instead, create a thread so that everyone can contribute or benefit from the answer! 8-)

User avatar
The_Big_Boo
Posts: 1041
Joined: 15 Jun 2010, 15:46

Re: Can't enter Canyon anymore

Post by The_Big_Boo » 08 Nov 2013, 14:30

I'll complain to my key provider then :mrgreen:

Thanks guys :thx:
OS: Win 7 Pro x64
RAM: 2x4GB Corsair @ 1600MHz
CPU: Intel i5 760 @ 3.6GHz
Mobo: Asus P7P55D-E
GPU: NVidia GTX 760 2GB
HDD: WD Black 1TB
Sound: VIA VT1828S (onboard)
Peripherals: Razer DeathAdder - Razer DeathStalker - Logitech F310

Locked

Return to “Trackmania² Canyon Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest