[Request] Pause for Siege

Talk about the online play and eSport / team

Moderator: English Moderator

Post Reply
kremsy
Posts: 1711
Joined: 21 Jul 2011, 09:51

[Request] Pause for Siege

Post by kremsy » 08 Jun 2017, 19:43

Would be cool if Siege would have a Pause system, same way than Elite and others, pausable at current state, after everyone is F6 again it continues.

Would be also amazing if the Combo Pause also could continued with everyone F6.
Lukas alias Kremsy, Developer of:
ManiaControl: http://www.maniacontrol.com
ParagonLeague: http://league.paragon-esports.com
MPAseco: http://mpaseco.org
ManiaViewer: http://www.maniaviewer.com

User avatar
HYPE
Posts: 457
Joined: 11 Dec 2014, 12:17
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Re: [Request] Pause for Siege

Post by HYPE » 09 Jun 2017, 11:39

:yes: :yes: :yes: yes, pls! :yes: :yes: :yes:
HYPE Smurf

Professional QuestMania-Player since 2022

When you get sad, stop being sad and be AWESOME instead.

ShootMania Community Discord Server

User avatar
plopp
Posts: 285
Joined: 12 Aug 2013, 15:39

Re: [Request] Pause for Siege

Post by plopp » 11 Jun 2017, 14:49

I guess the reason for not having a pause in siege is that it's hard to figure out how. In elite you can move during a pause, resets round after. In combo you can move during pause, just resets invulnerability and just starts wherever you are when game starts again. Would we just have a complete freeze pause for siege?

User avatar
HYPE
Posts: 457
Joined: 11 Dec 2014, 12:17
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Re: [Request] Pause for Siege

Post by HYPE » 13 Jun 2017, 13:31

Wyh not also start the round from new again. Siege rounds don't take so long tbh and you don't have to pause when the attacking team is at last pole already.
Maybe it would even be possible that the script remembers how far attackers came and how many armor everyone had and let the attackers spawn in the last def spawn after the pause ends.
HYPE Smurf

Professional QuestMania-Player since 2022

When you get sad, stop being sad and be AWESOME instead.

ShootMania Community Discord Server

User avatar
plopp
Posts: 285
Joined: 12 Aug 2013, 15:39

Re: [Request] Pause for Siege

Post by plopp » 13 Jun 2017, 18:18

Well, you have to think about a pause from every perspective. It's not only gonna be used for one type of siege, also there are various types of maps with varying number of checkpoints. Need to find the best system of pausing for all of the different siege styles and maps. The complete restart of round from pole 1 would be terrible imo.

kremsy
Posts: 1711
Joined: 21 Jul 2011, 09:51

Re: [Request] Pause for Siege

Post by kremsy » 11 Oct 2017, 08:47

Well I guess Pause in Siege can only work if the current Round just restarts (instead of freezing).
Lukas alias Kremsy, Developer of:
ManiaControl: http://www.maniacontrol.com
ParagonLeague: http://league.paragon-esports.com
MPAseco: http://mpaseco.org
ManiaViewer: http://www.maniaviewer.com

Post Reply

Return to “Multiplayer”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest