ManiaHost 1.0 beta

Discuss the Dedicated Server Tools developed by Nadeo Live such as ManiaLive, Trust Circles, Dedicated Manager, Competition Manager and Lobbies

Moderator: NADEO

User avatar
steppie
Translator
Translator
Posts: 104
Joined: 25 Apr 2011, 21:55
Location: Denmark
Contact:

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by steppie » 21 Feb 2012, 16:39

As I wrote earlier, when a new rent is made, the idRent is not set, and server stay on "Ready, waiting for commands"
If I manually set the idRent in db and restart Manialive, the server still stay on "Ready, waiting for commands"
Image
.Image

User avatar
farfa
Nadeo
Nadeo
Posts: 601
Joined: 14 Jun 2010, 16:15
Location: In front of your hood with one lap late

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by farfa » 21 Feb 2012, 16:47

Do you have any exception in your ManiaLive logs ? That's very strange because, I've tested this part and I have never successfully reproduced this behavior :?
Also known as: satanasdiabolo

User avatar
steppie
Translator
Translator
Posts: 104
Joined: 25 Apr 2011, 21:55
Location: Denmark
Contact:

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by steppie » 21 Feb 2012, 16:52

Just had a look on the manialive log, no error and all looks fine

here is a dump of the loader:

Code: Select all

[CONFIG LOADER] Starting runtime load
[CONFIG LOADER] Pre-load completed
[CONFIG LOADER] C:\ManiaHost\ManiaLive1\libraries\..\config\config.ini parsed
[CONFIG LOADER] Loaded 3 class instances
[CONFIG LOADER] Load completed
[CONFIG LOADER] Data dump:

Array
(
    [ManiaLive\DedicatedApi\Config] => ManiaLive\DedicatedApi\Config Object
        (
            [host] => 127.0.0.1
            [port] => 4991
            [user] => SuperAdmin
            [password] => xxxx
            [timeout] => 1
        )

    [ManiaLive\Database\Config] => ManiaLive\Database\Config Object
        (
            [enable] => 1
            [host] => 127.0.0.1
            [port] => 3306
            [username] => xxxx
            [password] => xxxx
            [database] => maniahost_srv_1
            [type] => MySQL
        )

    [ManiaLive\Application\Config] => ManiaLive\Application\Config Object
        (
            [admins] => Array
                (
                    [0] => xxxxx
                )

            [plugins] => Array
                (
                    [0] => ManiaHost\Manager
                )

        )

)

[CONFIG LOADER] Runtime load completed in 10.23 milliseconds
Image
.Image

User avatar
farfa
Nadeo
Nadeo
Posts: 601
Joined: 14 Jun 2010, 16:15
Location: In front of your hood with one lap late

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by farfa » 21 Feb 2012, 20:24

And the runtime log ?
Also known as: satanasdiabolo

User avatar
steppie
Translator
Translator
Posts: 104
Joined: 25 Apr 2011, 21:55
Location: Denmark
Contact:

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by steppie » 21 Feb 2012, 20:41

farfa wrote:And the runtime log ?

Code: Select all

2012.02.21_16:39 [20:39:55] XML-RPC connection established
2012.02.21_16:39 [20:39:55] Successfully authentified with XML-RPC server
2012.02.21_16:39 [PluginHandler] Start plugin load process:
2012.02.21_16:39 [PluginHandler] Loading plugin "ManiaHost\Manager"...
2012.02.21_16:39 [PluginHandler] All registered plugins have been loaded
Image
.Image

User avatar
farfa
Nadeo
Nadeo
Posts: 601
Joined: 14 Jun 2010, 16:15
Location: In front of your hood with one lap late

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by farfa » 22 Feb 2012, 12:13

Are you sure to have some valid rents ? Because the only way to have this behavior is when I've no more rental to treat
Also known as: satanasdiabolo

User avatar
steppie
Translator
Translator
Posts: 104
Joined: 25 Apr 2011, 21:55
Location: Denmark
Contact:

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by steppie » 22 Feb 2012, 12:28

Yes I'm sure, have tried several times, and I can see the rent in the database, but the servers don't start.
This have worked before, so something must have changed in the update you have provided.
Image
.Image

User avatar
farfa
Nadeo
Nadeo
Posts: 601
Joined: 14 Jun 2010, 16:15
Location: In front of your hood with one lap late

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by farfa » 22 Feb 2012, 14:22

Is your rent still valid ? If the rentalDate + the duration give you a past date, you have to create a new one.

The duration is in hours
Also known as: satanasdiabolo

User avatar
steppie
Translator
Translator
Posts: 104
Joined: 25 Apr 2011, 21:55
Location: Denmark
Contact:

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by steppie » 22 Feb 2012, 15:08

As I wrote earlier, on new rent the idRent is not set.
I have tried to set the idRent manually, according to the id on the new rent just made.
So according to rentDate+duration the server should still be active.
But still no response to start server.
Image
.Image

User avatar
farfa
Nadeo
Nadeo
Posts: 601
Joined: 14 Jun 2010, 16:15
Location: In front of your hood with one lap late

Re: ManiaHost 1.0 beta

Post by farfa » 22 Feb 2012, 15:21

Can you give me a dump of your database ?
Also known as: satanasdiabolo

Post Reply

Return to “Dedicated Server Tools”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests