No proper MS control for <frame3d/>

Talk about ManiaLink development in this forum

Moderator: NADEO

Post Reply
User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1872
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

No proper MS control for <frame3d/>

Post by Dommy » 08 Aug 2016, 17:41

As in the title, we can't control any of the <frame3d> attributes in ManiaScript. I suggest making class like CMlFrame3D.
Ryzen 7 2700X, GTX 1070 Ti, 16 GB RAM, Windows 10 Insider Build
FORUM MODERATOR • CREATOR OF SHOOTMANIA GALAXY & TRACKMANIA² PURSUIT

Contact me via GALAXY & PURSUIT DISCORD

User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2354
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany » Saxony » Chemnitz
Contact:

Re: No proper MS control for <frame3d/>

Post by Florenzius » 08 Aug 2016, 18:01

And I would recommend to post it in the wishlist instead of opening 500 threads by week ^^
But indeed, i think someone will need it in the future, so. ..
Hardware specs:
MB: MB AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM: 16GB DDR3
CPU: AMD FX-8320E Enlight-Core
GPU: Nvidia GeForce GTX 960
OS: Windows 10 Pro

Post Reply

Return to “ManiaLink”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests