Account problems

Moderators: w1lla, NADEO

Zaclov
Posts: 2
Joined: 13 May 2017, 20:16

Account problems

Post by Zaclov » 13 May 2017, 20:29

Hi!
First thing, I buy Trackmania² Canyon since 4 years ago. I didn't play a long time, but today, when I tried to log on with my account, it says that he don't exist in the data base! Or when I try to log in https://www.maniaplanet.com/login it say that "There was an error" (more in the picture)

Image

I remember that I bought the game on steam, I got my key and tried to add it on other account and say that the key is already used.
When I try to connect with the launcher maniaplanet it just do an unlimited loading that say that the game is currently "Importing the account Zaclov from a remote server"

So this is why I ask now why I can't connect on my account? :/

Thanks a lot!
Zaclov

User avatar
legor
Nadeo
Nadeo
Posts: 398
Joined: 14 Jun 2010, 14:05

Re: Account problems

Post by legor » 13 May 2017, 21:00

Does the problem still persist now?

Zaclov
Posts: 2
Joined: 13 May 2017, 20:16

Re: Account problems

Post by Zaclov » 14 May 2017, 16:23

Yes! Thanks you a lot!

hermitbird
Posts: 1
Joined: 28 May 2017, 02:01

Re: Account problems

Post by hermitbird » 28 May 2017, 02:03

legor wrote:
13 May 2017, 21:00
Does the problem still persist now?
I am having this issue too. My account name is hermitbird, it's displaying a similar message. I've tried resetting my password and logging into other titles, but nothing seems to work.

User avatar
legor
Nadeo
Nadeo
Posts: 398
Joined: 14 Jun 2010, 14:05

Re: Account problems[fixed]

Post by legor » 29 May 2017, 11:36

Do you still have the same issue?

Ekortal
Posts: 1
Joined: 05 Jun 2017, 18:41

Re: Account problems[fixed]

Post by Ekortal » 05 Jun 2017, 18:43

I have the same problem i bought it on steam. it was ok and impossible to connect with my account Ekortal

RayxD
Posts: 1
Joined: 06 Jun 2017, 23:43

Re: Account problems[fixed]

Post by RayxD » 06 Jun 2017, 23:44

Hello there, i also bought shootmania on steam and have the same problem. infinte import account screen. how did you fix it?

IggyX
Posts: 5
Joined: 06 Jun 2017, 23:12

Re: Account problems[fixed]

Post by IggyX » 06 Jun 2017, 23:46

Hi.

I have a problem with my account.

When I try to connect with the launcher maniaplanet it just do an unlimited loading that say that the game is currently "Importing the account kosmozoo from a remote server"

My login in ManiaPlanet is kosmozoo

Help

mafd0n
Posts: 3
Joined: 07 Jun 2017, 00:39

Re: Account problems[fixed]

Post by mafd0n » 07 Jun 2017, 00:40

Same issue: "importing account f_sh from remote server..."

I am using steam.

mcfundash
Posts: 1
Joined: 07 Jun 2017, 07:26

Re: Account problems[fixed]

Post by mcfundash » 07 Jun 2017, 07:30

Same issue here, stuck with importing from remote server, account name same as this

Post Reply

Return to “Maniaplanet Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest