NO LINES

Moderators: w1lla, NADEO

Post Reply
omsyndrom
Posts: 7
Joined: 28 Feb 2018, 06:31

NO LINES

Post by omsyndrom » 27 Apr 2018, 06:06

Hello i have no Lines

I can not choose anything.
all lines like : Options are behind each other.

Thanks

User avatar
TMarc
Posts: 14288
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: NO LINES

Post by TMarc » 27 Apr 2018, 10:01

This is not a useful description, nobody understands this.
Please post some screenshots of your problem.
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

omsyndrom
Posts: 7
Joined: 28 Feb 2018, 06:31

Re: NO LINES

Post by omsyndrom » 27 Apr 2018, 17:34

sorry,
i mean that problem
Image

User avatar
TMarc
Posts: 14288
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: NO LINES

Post by TMarc » 27 Apr 2018, 18:08

Thanks for the picture.
Actually it looks same for me.

What is not working exactly?

For editable options, there is a very barely noticeable change in the background color of that option.
Perhaps your screen has a bad setting where you don't see it, e.g. contrast to high?
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

omsyndrom
Posts: 7
Joined: 28 Feb 2018, 06:31

Re: NO LINES

Post by omsyndrom » 28 Apr 2018, 06:05

Hey. Thats Not normaly.
I cannot choose my Profile or anything.
I can only play

KR
Wolfgang

User avatar
TMarc
Posts: 14288
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: NO LINES

Post by TMarc » 28 Apr 2018, 07:39

this is also normal in that state.
you can only see the profile and edit few options.
If you want to change the car skin, you need to enter a title first.

But if you want to select another profile, this means another Maniaplanet account in fact, you have to close Maniaplanet.
start the launcher, and select the profile option: use multiple profiles.
Then start Maniaplanet, and before the login you will be able to select another profile/account.
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

omsyndrom
Posts: 7
Joined: 28 Feb 2018, 06:31

Re: NO LINES

Post by omsyndrom » 28 Apr 2018, 08:10

Ok ist thats new? Because in tze pastime sou See all options. Yes i will Change my Skin. Nur i cannot choose it. I will try it tomorrow. Thanks

User avatar
TMarc
Posts: 14288
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: NO LINES

Post by TMarc » 28 Apr 2018, 08:39

this is "new" since several years - since Maniaplanet has more than Canyon actually ;)
Probably you did not notice it.

Any profile option related to a specific title is accessible inside the title.
When no title was started, how should Maniaplanet know for which title you want to select the skin?
They would have to add a title selection in the profile, but this is a bit waste of effort, or on a very low priority on the big todo list.
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

Post Reply

Return to “Maniaplanet Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest