[Plugin]FreeZone Plugin

Post here every finished plugin

Moderator: NADEO

nia-nia
Posts: 3
Joined: 27 Nov 2011, 13:24

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by nia-nia » 28 Nov 2011, 12:13

farfa wrote:Do you use the last version of ManiaLive for Forever ?
yes of course, always last version of everything, unless it came out yesterday and i missed it :P

User avatar
The_Big_Boo
Posts: 1041
Joined: 15 Jun 2010, 15:46

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by The_Big_Boo » 28 Nov 2011, 12:51

You have to use the last Forever version, which is r267. It seems you're using a version for TM².
OS: Win 7 Pro x64
RAM: 2x4GB Corsair @ 1600MHz
CPU: Intel i5 760 @ 3.6GHz
Mobo: Asus P7P55D-E
GPU: NVidia GTX 760 2GB
HDD: WD Black 1TB
Sound: VIA VT1828S (onboard)
Peripherals: Razer DeathAdder - Razer DeathStalker - Logitech F310

TheBigG.
Posts: 403
Joined: 11 Jun 2011, 16:11

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by TheBigG. » 25 Dec 2011, 15:16

hello,
for a long time there was no changes made ​​to the freezone plugin, in my opinion it would now be the time to allow portet plugins for other controllers.

with best regards
TheBigG.
Client:
OS: Win10 enterprise/Debian Testing CPU: Intel 7600k GPU: NVIDIA 1080TI Display: Acer Predator XB271HUbmiprz 1440p@165 Hz

Server:
OS: Debian Stable @ Backports Kernel CPU: Intel 6700k RAM: 32 GB Storage: 2x 256 GB NVMe SSD@Raid 1

TheBigG.
Posts: 403
Joined: 11 Jun 2011, 16:11

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by TheBigG. » 30 Dec 2011, 02:29

push
Client:
OS: Win10 enterprise/Debian Testing CPU: Intel 7600k GPU: NVIDIA 1080TI Display: Acer Predator XB271HUbmiprz 1440p@165 Hz

Server:
OS: Debian Stable @ Backports Kernel CPU: Intel 6700k RAM: 32 GB Storage: 2x 256 GB NVMe SSD@Raid 1

nocturne
Posts: 221
Joined: 23 Jun 2010, 21:31

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by nocturne » 03 Jan 2012, 06:50

Well, Nadeo is no longer making money from all our great TMnF servers actively promoting TMUF (freezone or not), so I honestly doubt they care too much anymore..

There's certainly no reason why a FZ plugin can't be made for any other controller -- it's just still wrapped up in the politics of the time, with the feeble attempt to promote ML as a controller leading up to the TM2 release. Gaze back upon the early days of this fiasco, and you can certainly notice how Nadeo really didn't give two $#!+$ about the then booming TMF community..

Of course, anybody looking at the FZ plugin can certainly tell that the only protections preventing you from changing/porting the plugin is a mere hash check of the plugin file -- certainly something that can be easily circumvented.

User avatar
weerwolf
Posts: 603
Joined: 15 Jun 2010, 21:21
Location: Wijchen, Netherlands
Contact:

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by weerwolf » 03 Jan 2012, 09:00

Allthough i still also feel it a bit as don''t care, i do not think so it to be completely true. I think they are just wrapped in the new developments. I also talked to Florent about this in conjunction to the freezone and especially its moderators (who are doing less, as they gone to tm2 too). And their is still interaction.

I now currently run 4 freezone servers, completely paid by coppers from the LYNX community, which on their part all bought the game. At this point there are 53 members, 41 bought, 12 free. From this 12 free, which are members joined the past 3 month from the Freezone, allready 5 are ready to buy.

I dunno, maybe this is special, maybe not, but as you see i dont see a stop in sells. Pherhaps its also because we promote it alot, and for creditcardholders, it is possible to buy the game in germany for 10-15 euros. (also sayd a while ago that for 15 most peepz would still wanna buy).

My hopes are still going out for some sort of little development twist to still sell the game, or if not, they at least remove the quote 'Nadeo is expertimenting with the Freezone'. Thsi is really out of date 1 year further..

Bless you all, and have a jolly good 2012!!

Weerwolf
lynx.tmfserver.com
LYNX Gaming Community!
Become a member? Join us on TeamSpeak.

TheBigG.
Posts: 403
Joined: 11 Jun 2011, 16:11

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by TheBigG. » 07 Jan 2012, 13:38

may somebody can do a port and post it farfa or here in the thread that a mod can verify it
Client:
OS: Win10 enterprise/Debian Testing CPU: Intel 7600k GPU: NVIDIA 1080TI Display: Acer Predator XB271HUbmiprz 1440p@165 Hz

Server:
OS: Debian Stable @ Backports Kernel CPU: Intel 6700k RAM: 32 GB Storage: 2x 256 GB NVMe SSD@Raid 1

TheBigG.
Posts: 403
Joined: 11 Jun 2011, 16:11

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by TheBigG. » 20 Jan 2012, 20:12

at least i have to say i'm disappointed of that disaster with manialive, so will there no way to get a nadeo verified port of the freezone plugin?
Client:
OS: Win10 enterprise/Debian Testing CPU: Intel 7600k GPU: NVIDIA 1080TI Display: Acer Predator XB271HUbmiprz 1440p@165 Hz

Server:
OS: Debian Stable @ Backports Kernel CPU: Intel 6700k RAM: 32 GB Storage: 2x 256 GB NVMe SSD@Raid 1

User avatar
norko
Posts: 10
Joined: 14 Jun 2012, 16:06
Contact:

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by norko » 01 Nov 2012, 16:09

Hi. I have running my server with Xasco 1.15b.
Xaseco no returm me any error. When i start Xaseco all it´s correct.
When i start the Manialive it return me this error:

Code: Select all

  ##################################     ###################################
  ##################################     ###################################
                                                                         ###
  ################  ################     ###  ############  ###########  ###
  ################  ################     ###  ############  ###########  ###
               ###  ###                  ###  ###      ###  ###     ###  ###
               ###  ###                  ###  ###      ###  ###     ###  ###
               ###  ###                  ###  ###      ###  ###     ###  ###
               ###  ###                  ###  ###      ###  ###     ###  ###
               ###  ###                  ###  ###      ###  ###     ###  ###
               ###  ###                  ###  ###      ###  ###     ###  ###
ManiaLive
PHP Environment Compatibility Test
-----------------------------------------------------
PHP 5.3.1 or newer     -> required  -> [ Yes ] 5.4.7
Standard PHP Library  -> required  -> [ Yes ]
JSON                          -> required  -> [ Yes ]
OpenSSL                     -> required  -> [ Yes ]
cURL with SSL             -> required  -> [ Yes ] 7.24.0 (OpenSSL/0.9.8x) (with Open SSL/0.9.8x)
SQLite                        -> optional  -> [ Yes ]
-----------------------------------------------------
[15:16:07] XML-RPC connection established
[15:16:07] Successfully authentified with XML-RPC server

Fatal error: Call to undefined function ManiaLive\Database\SQLite\sqlite_open()
in E:\TMServer\FREEZONE\SERVER╗FREEZONE╗byRycardoo\FreeZone½ManiaLive\libraries\
ManiaLive\Database\SQLite\Connection.php on line 41
Presione una tecla para continuar . . .
These are the files of config mi Xaseco and Manialive:
url removed
I´ve three days with this and cant find any solution.
You can help me, please? Thanks

User avatar
weerwolf
Posts: 603
Joined: 15 Jun 2010, 21:21
Location: Wijchen, Netherlands
Contact:

Re: [Plugin]FreeZone Plugin

Post by weerwolf » 02 Nov 2012, 00:14

Disable the database settings in your manialive config file. Remove the lines or add a ; before

Code: Select all

;plugins.Freezone\Freezone.dbUser = 
;plugins.Freezone\Freezone.dbPass = 
;plugins.Freezone\Freezone.dbName =
You only need it for xaseco.

AND VERY IMPORTANT:
You have made all your usernames and passwords public. Remove the files from fileden immediatly and
change all usernames and passwords !!
LYNX Gaming Community!
Become a member? Join us on TeamSpeak.

Post Reply

Return to “ManiaLive Plugins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests