TrackMania² - Stadium - CP times

Moderators: w1lla, NADEO

User avatar
Eole
Nadeo
Nadeo
Posts: 1265
Joined: 26 Apr 2011, 21:08

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by Eole » 09 Sep 2014, 13:11

oliverde8 wrote:As my post earlier indicated Script mode Laps is still not working. I tested this weekend again and I confirm that the ban issue with invalid times persists. It is less obvious then during the beta but it is still there.
So it doesn't happen every time like during the beta? Did you see anything particular when the problem happened? It might be linked to the map (map with or without cp, with an alternate finish block or something like that), could you link a map where you had an invalid time?
Contribute to the ManiaPlanet documentation on GitHub
A question about ManiaScript? Ask it here!

oliverde8
Posts: 1341
Joined: 16 Jun 2010, 07:33
Location: in a Blue Box

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by oliverde8 » 09 Sep 2014, 19:05

Hi
I will try and give you the maps and more information this weekend, as I am banned from the server it is quite boring to test a lot and try and pinpoint the issue :roflol:

But I am pretty sure it was a straight forward lap map with multiple CP's.The only notable difference is that it doesn't happen when you finish first lap, that I am sure off.
Image
Developper for The next generation, Clean and Powerfull controller eXpansion for your SM & TM server . Working on eXpansion² with full MP4 support and many other awesome features...

User avatar
Eole
Nadeo
Nadeo
Posts: 1265
Joined: 26 Apr 2011, 21:08

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by Eole » 10 Sep 2014, 13:41

Thanks oliverde8. If you can send me one map and the matchsettings file you are using it will be perfect.

Edit: shouldn't be necessary anymore, see below.
Contribute to the ManiaPlanet documentation on GitHub
A question about ManiaScript? Ask it here!

User avatar
Eole
Nadeo
Nadeo
Posts: 1265
Joined: 26 Apr 2011, 21:08

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by Eole » 10 Sep 2014, 18:09

The new dedicated server should fix the "invalid time" bug. Thanks to the people who helped solving the problem. :thumbsup:
Contribute to the ManiaPlanet documentation on GitHub
A question about ManiaScript? Ask it here!

User avatar
haenry
Halloween Mapper 2011
Posts: 1655
Joined: 15 Jun 2010, 12:18

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by haenry » 03 Oct 2015, 12:29

Will the cp times for the first place driver ever be fixed in the legacy laps mode?
This report is kinda old already - 2.5 years to be exact :roflol:
A nice person is a better person!
Did you participate in a Monthly Track Contest yet?
My Maniaplanet maps!

User avatar
Martelprod
Posts: 168
Joined: 17 Sep 2013, 22:54
Contact:

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by Martelprod » 03 Oct 2015, 13:30

It is fixed but Xaseco2 broke it :sad:
Any help/request about SRE title, NRL races, NRL ROC, NRL Events.....
=> nrltracks@live.fr

http://www.tm-nascar.com

User avatar
undef.de
Posts: 2060
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany, North Sea Coast
Contact:

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by undef.de » 03 Oct 2015, 19:16

haenry wrote:Will the cp times for the first place driver ever be fixed in the legacy laps mode?
This report is kinda old already - 2.5 years to be exact :roflol:
Martelprod wrote:It is fixed but Xaseco2 broke it :sad:
Details please.
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what I do? Then award a ManiaStar.

User avatar
Martelprod
Posts: 168
Joined: 17 Sep 2013, 22:54
Contact:

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by Martelprod » 03 Oct 2015, 19:58

CP times work on a server without controller, with Xaseco2 , they don't
Any help/request about SRE title, NRL races, NRL ROC, NRL Events.....
=> nrltracks@live.fr

http://www.tm-nascar.com

User avatar
undef.de
Posts: 2060
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany, North Sea Coast
Contact:

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by undef.de » 03 Oct 2015, 20:19

Martelprod wrote:CP times work on a server without controller, with Xaseco2 , they don't
Please more details, i never noticed any problem with XAseco2 and "CP times". Please provide screenshots and a detailed description what i have to do to see/reproduce the problem. Does only XAseco2 make trouble or all controllers?
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what I do? Then award a ManiaStar.

User avatar
Xymph
Posts: 1402
Joined: 15 Jun 2010, 20:35
Contact:

Re: TrackMania² - Stadium - CP times

Post by Xymph » 03 Oct 2015, 22:50

This was already brought up in the XAseco/2 forum, where the topic belongs and discussion should be continued (instead of hijacking this thread), although there too it's completely unclear what Martelprod means (as I've already told him via PM).
Developer of XASECO for TMF/TMN ESWC & XASECO2 for TM²: see XAseco.org
Find your way around the Mania community from the TMN ESWC hub, TMF hub, TM² hub, and SM hub

Post Reply

Return to “Trackmania² Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest