[Bug] [TM2] Skillpoints show 0

Moderators: w1lla, NADEO

Post Reply
Petrakia
Posts: 1
Joined: 23 Nov 2017, 20:44

[Bug] [TM2] Skillpoints show 0

Post by Petrakia » 23 Nov 2017, 21:11

Hello,

I have noticed 2 strange events.

1. I have noticed this a few days ago.
When I finish a track, any track, official or custom, Skillpoints always show 0, though the rank is displayed correctly. When I leave the track, Skillpoints are displayed correctly. In other words, when I finish the track and set my best time, I cannot know my Skillpoints for the track, because it always shows 0, I have to leave the track to check my Skillpoints for the track, and then re-enter the race to continue playing.


2. I have also noticed a few days prior to the bug described above that some players' times are displayed as 00:00:random_number, which is impossible, since it is not possible to finish a race in less that a second. These players' rank is set to 1st, and the Skillpoints they get is maximum. It happened to me once. Now, this appears to be fixed.

These 2 strange events might be connected, since as soon as the second issue is fixed, the first one appeared (Skillpoints = 0).

User avatar
Alinoa
Nadeo
Nadeo
Posts: 3915
Joined: 14 Jun 2010, 11:55
Location: France, Paris
Contact:

Re: [Bug] [TM2] Skillpoints show 0

Post by Alinoa » 24 Nov 2017, 11:13

Thank you for your report :thumbsup:
Ubisoft Support
Your Player Page

More information about maniaplanet, support, contents, community activities: useful links

ManiaPlanet technical documentation portal (Dedicated server, Mediatracker, ManiaLink, ManiaScript, Titles...)

User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2147
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany » Saxony » Chemnitz
Contact:

Re: [Bug] [TM2] Skillpoints show 0

Post by Florenzius » 24 Nov 2017, 12:01

I can confirm it, same on scripted campaigns
Image

User avatar
Szchm0pTiTi
Posts: 15
Joined: 17 Sep 2011, 17:27

Re: [Bug] [TM2] Skillpoints show 0

Post by Szchm0pTiTi » 26 Nov 2017, 14:11

I'm also having the skillpoints animation showing 0 when finishing a solo map since last update :-(
Sound is here, visual is not.

When exiting map, score is visible on map thumbnail at least.

User avatar
Qlex
Nadeo
Nadeo
Posts: 228
Joined: 03 Jun 2012, 13:17

Re: [Bug] [TM2] Skillpoints show 0

Post by Qlex » 27 Nov 2017, 12:41

Hi,

This should be ok now for Nadeo title packs.

For custom title packs, one way out is to update them again. Just press make in the maker and upload them again using the website.

All my apologies for the inconvenience, and thank you for your reports.

Post Reply

Return to “Trackmania² Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests