launch paramater for multiple server ?

ManiaControl, the completely new designed and easy to use controller managing all your Maniaplanet server.

Moderators: kremsy, Jocy, Wabbitface, steeffeen, NADEO

Post Reply
User avatar
Freelux
Posts: 143
Joined: 13 Jun 2012, 09:00
Contact:

launch paramater for multiple server ?

Post by Freelux » 29 Oct 2018, 09:46

can you explain me if its possible to launch maniacontrol.sh with multiple config ?
ex: same repertory :

php ManiaControl.php -CONFIG server1.xml
php ManiaControl.php -CONFIG server2.xml
Vice-President de l'association KmiKz-Esport

kremsy
Posts: 1723
Joined: 21 Jul 2011, 09:51

Re: launch paramater for multiple server ?

Post by kremsy » 29 Oct 2018, 20:44

yes it is, somewhere is a tutorial but i dont remember where exactly, will check. But basically you can add miltiple servers to the xml giving them a unique id and with -id=... as parameter it selects the right one.
Lukas alias Kremsy, Developer of:
ManiaControl: http://www.maniacontrol.com
ParagonLeague: http://league.paragon-esports.com
MPAseco: http://mpaseco.org
ManiaViewer: http://www.maniaviewer.com

User avatar
Freelux
Posts: 143
Joined: 13 Jun 2012, 09:00
Contact:

Re: launch paramater for multiple server ?

Post by Freelux » 24 Nov 2018, 16:27

up please
Vice-President de l'association KmiKz-Esport

kremsy
Posts: 1723
Joined: 21 Jul 2011, 09:51

Re: launch paramater for multiple server ?

Post by kremsy » 25 Nov 2018, 13:46

You can add multiple servers in the config this way:

Code: Select all

	<server id="random_id1">
		<host>HOST1</host>
		<port>PORT1</port>
		<login>SuperAdmin</login>
		<pass>PASS1</pass>
	</server>

<server id="random_id2">
		<host>HOST2</host>
		<port>PORT2</port>
		<login>SuperAdmin</login>
		<pass>PASS2</pass>
	</server>

And start parameter this way:

Code: Select all

php ManiaControl.php -id=random_id1 -sh=ManiaControl1.sh >ManiaControl.log 2>&1 &
I always make multiple sh files, this one for example has the name ManiaControl1.sh.
Lukas alias Kremsy, Developer of:
ManiaControl: http://www.maniacontrol.com
ParagonLeague: http://league.paragon-esports.com
MPAseco: http://mpaseco.org
ManiaViewer: http://www.maniaviewer.com

User avatar
Freelux
Posts: 143
Joined: 13 Jun 2012, 09:00
Contact:

Re: launch paramater for multiple server ?

Post by Freelux » 25 Nov 2018, 19:09

thx i try
Vice-President de l'association KmiKz-Esport

User avatar
BestNoob
Posts: 159
Joined: 08 Mar 2013, 12:04
Contact:

Re: launch paramater for multiple server ?

Post by BestNoob » 03 Dec 2018, 13:28

kremsy wrote:
25 Nov 2018, 13:46
You can add multiple servers in the config this way:

Code: Select all

	<server id="random_id1">
		<host>HOST1</host>
		<port>PORT1</port>
		<login>SuperAdmin</login>
		<pass>PASS1</pass>
	</server>

<server id="random_id2">
		<host>HOST2</host>
		<port>PORT2</port>
		<login>SuperAdmin</login>
		<pass>PASS2</pass>
	</server>

And start parameter this way:

Code: Select all

php ManiaControl.php -id=random_id1 -sh=ManiaControl1.sh >ManiaControl.log 2>&1 &
I always make multiple sh files, this one for example has the name ManiaControl1.sh.
And for Windows .bat files ?

Post Reply

Return to “ManiaControl”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests