eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

The next generation of server controlling with clean and powerful user interface

Moderators: reaby, oliverde8, NADEO

reaby
Posts: 936
Joined: 29 Dec 2010, 23:26
Location: Eastern Finland
Contact:

Re: eXpansion 1.0.1.* nightly ~ Here it comes (02/10/2016)

Post by reaby » 21 Oct 2016, 15:21

Are you running windows 10 (home or pro) or do you use skype ?
In that case port 80 might be blocked, and you can't access phpmyadmin.

3 options, easiest to hardest:
1. move xampp apache port some other than 80 (just search web for this)
2. download mysql workbench and create database and user using it. (http://www.mysql.com/products/workbench/)
3. try to free up port 80 (https://www.devside.net/wamp-server/ope ... on-windows)

oliverde8
Posts: 1324
Joined: 16 Jun 2010, 07:33
Location: in a Blue Box

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by oliverde8 » 23 Oct 2016, 14:37

Yop guys,

We we had some delay, but here is the stable version of 1.0.1.* :D

First post has been upadted, but basically if you already have eXpansion 1.0.0.* just run /admin update to update your controller.

This version is more stable then the previous version on heavy load, so bussy servers should be able to run eXpansion longer without crash.

Enjoy :thumbsup:
Image
Developper for The next generation, Clean and Powerfull controller eXpansion for your SM & TM server . Working on eXpansion² with full MP4 support and many other awesome features...

hawkeye2012
Posts: 77
Joined: 11 May 2012, 22:48

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by hawkeye2012 » 23 Oct 2016, 18:10

yep port 80 was blocked thx for the info ok now :yes:

User avatar
endbase
Posts: 450
Joined: 26 Jun 2011, 19:34

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by endbase » 13 Nov 2016, 09:57

Hi works great after an new install but i I want to update ingame I get the following error program is not recognized as an internal or external command.

How can I fix that ?

I have set the variables for git so that is working !

Greetz Base

oliverde8
Posts: 1324
Joined: 16 Jun 2010, 07:33
Location: in a Blue Box

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by oliverde8 » 13 Nov 2016, 11:01

Hi, it looks like you are using windows ?

You need to add to the path the php binary : http://stackoverflow.com/questions/7307 ... on-windows

The path to the php depends on how you installed it wamp/xamp
in wamp it is C:\wamp\bin\php5.*.*\ with the proper php version of course.
Image
Developper for The next generation, Clean and Powerfull controller eXpansion for your SM & TM server . Working on eXpansion² with full MP4 support and many other awesome features...

User avatar
endbase
Posts: 450
Joined: 26 Jun 2011, 19:34

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by endbase » 13 Nov 2016, 12:49

oliverde8 wrote:Hi, it looks like you are using windows ?

You need to add to the path the php binary : http://stackoverflow.com/questions/7307 ... on-windows

The path to the php depends on how you installed it wamp/xamp
in wamp it is C:\wamp\bin\php5.*.*\ with the proper php version of course.
Yeah I'm on windows and followed the steps to enable the path variables system wide for Git and PHP

If I open an cmd and type Git or php it works so strange or I'm I missing something ?

Ps on windows server 2016 btw

User avatar
TMarc
Posts: 14627
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by TMarc » 13 Nov 2016, 15:13

Today I was updating maps on the TM²Snow server reaby has created for us.
For that I used the context menu Maps, and searched for my maps (by author).

It would be great if you could provide a function to update maps here, without the map directly being placed next in the queue. Perhaps there is such a function, but I did not see it in the maps dialog.

So I had to delete every single of my map and upload them again individually.
And I noticed that he maps list with my maps was always completely emptied when I deleted one of my maps.
I had to search again, delete again etc.
No problem for only a few maps, but server admins will not be happy on the long term if they have to deal with lots of maps, e.g. for a cup.
Perhaps an option "Delete all maps from this user" could also be handy.

One more thing: for longer maps, e.g. 1:30min, the current three minutes of round time are too short. The server should automatically expand the map time, or optionally prevent addition of maps longer than 1min if the server admin only desires shorter maps. Or a dialog "the map you want to use is too long. OK or cancel?"
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
endbase
Posts: 450
Joined: 26 Jun 2011, 19:34

Re: eXpansion 1.0.1.* Here it is (23/10/2016)

Post by endbase » 14 Nov 2016, 08:36

Ps I now use update.bat with nightly that works :)

edit : Got it working ingame now ! Had to move my php installation to the root of C:\ and it works :)

Post Reply

Return to “eXpansion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest