Script Settings not saving.

The next generation of server controlling with clean and powerful user interface

Moderators: reaby, oliverde8, NADEO

Post Reply
b0ygen
Posts: 1
Joined: 27 Mar 2020, 14:51

Script Settings not saving.

Post by b0ygen » 27 Mar 2020, 17:22

Hello,

I'm running the eXpansion v2 beta. I'm having a problem with saving the script settings.
I can make changes in the script settings menu but if I restart the server it forgets everything.
Anyone know how I can fix this, or what file I can edit to make the changes permanently?

oliverde8
Posts: 1341
Joined: 16 Jun 2010, 07:33
Location: in a Blue Box

Re: Script Settings not saving.

Post by oliverde8 » 29 Mar 2020, 21:40

Hi,

First of all you should update to beta4 as the feature was added in beta3. (see changelogs: https://mp-expansion.com/releases.html#v2.0.0.0-beta3)

By default eXpansion saves the script settings in "eXpansion.xml" in the matchsettings directory.

You can however change that in the configuration:
- In the menu goto Admin tab
- Configuration
- eXpansion
- Base Configuration
- The second "Server Settings file name" should be

And I just saw there is a bug in the translation that's why there is 2 "Server Settings..." one of the two is the match settings. I created an issue
https://github.com/eXpansionPluginPack/ ... issues/405
Image
Developper for The next generation, Clean and Powerfull controller eXpansion for your SM & TM server . Working on eXpansion² with full MP4 support and many other awesome features...

Post Reply

Return to “eXpansion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest