Too large speedometer

UASECO is a fork of the XAseco2/1.03 controller for Trackmania and has been overhauled to support the Modescript Gamemodes of Trackmania².

Moderators: undef.de, NADEO

Post Reply
User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2503
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany
Contact:

Too large speedometer

Post by Florenzius » 12 Apr 2015, 07:22

Hie guys,

I have since yesterday an own server with UASECO. All it works good, but the speedometer is too large.

Here an screen:

http://i.imgur.com/bDH4YXd.jpg

How to fix?

Thanks.
Creative Director at unbitn studio - 3D Modeler for Pursuit - ManiaExchange Crew - ManiaPlanet Beta tester and Translator
___
MB - AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM - 16GB
CPU - AMD FX-8320E Enlight-Core
GPU - Nvidia GeForce GTX 960

hackie
Posts: 1152
Joined: 19 Jul 2012, 22:43

Re: Too large speedometer

Post by hackie » 12 Apr 2015, 08:18

Line 10 and 11 from tachometer.xml

You find the file in the config folder from Uaseco.

Code: Select all

	<!-- Change the scale factor, 1.0 = 100% -->
	<scale>1.0</scale>

Change scale to 0.4
System Specs:
OS: Windows 7 Professionnal x64
CPU: Intel Core i7-6700K / 4 GHz - 8 MB cache
GPU: MSI GTX 980TI GAMING 6G - OC Edition
Motherboard: ASUS MAXIMUS VIII RANGER
RAM : 32Gb Kingston HyperX Savage - DDR4
DirectX 11

User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2503
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany
Contact:

Re: Too large speedometer [solved]

Post by Florenzius » 12 Apr 2015, 10:25

Thank you very much! :shock: :thx:

The Problem is solved!
Creative Director at unbitn studio - 3D Modeler for Pursuit - ManiaExchange Crew - ManiaPlanet Beta tester and Translator
___
MB - AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM - 16GB
CPU - AMD FX-8320E Enlight-Core
GPU - Nvidia GeForce GTX 960

User avatar
undef.de
Posts: 2037
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany, North Sea Coast
Contact:

Re: Too large speedometer

Post by undef.de » 12 Apr 2015, 20:07

hackie wrote:

Code: Select all

	<!-- Change the scale factor, 1.0 = 100% -->
	<scale>1.0</scale>
Change scale to 0.4
Scale 0.5 is the default value i have added a few seconds ago (for the next update 8-) ).
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what I do? Then award a ManiaStar.

User avatar
mcrobert
Posts: 72
Joined: 01 Sep 2011, 15:10
Location: Italy
Contact:

Re: Too large speedometer

Post by mcrobert » 18 Apr 2015, 13:26

Hello everyone, it would be nice to change the Laps.Script.txt and add a speedometer for refueling pit stop, with the time frame of the pitstop changed from a settings file, you think you can?
Sorry for my English (Google Translate)
Image

User avatar
undef.de
Posts: 2037
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany, North Sea Coast
Contact:

Re: Too large speedometer

Post by undef.de » 19 Apr 2015, 10:53

I don't know if it would be possible to do.
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what I do? Then award a ManiaStar.

Post Reply

Return to “UASECO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests