UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

UASECO is a fork of the XAseco2/1.03 controller for Trackmania and has been overhauled to support the Modescript Gamemodes of Trackmania².

Moderators: undef.de, NADEO

User avatar
undef.de
Posts: 1525
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany
Contact:

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by undef.de » 03 Jun 2017, 20:08

SSM.Speed... wrote:
03 Jun 2017, 19:53
salut
????????

Code: Select all

CHAT_PREFIX_REPLACEMENT on line 1265 in file /home/mania5/uasecofscanyon3/includes/core/helper.class.php
At the line 1265 there is nothing that could give that error... wrong copy?

Anyway, see changelog from 0.9.4:
* Added `<messages><chat_prefix_replacement>` in `newinstall/config/UASECO.xml`
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what i do? Then award a ManiaStar.

User avatar
SSM.Speed...
Posts: 257
Joined: 21 Jul 2012, 21:21
Contact:

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by SSM.Speed... » 03 Jun 2017, 21:08

undef.de wrote:
03 Jun 2017, 20:08
SSM.Speed... wrote:
03 Jun 2017, 19:53
salut
????????

Code: Select all

CHAT_PREFIX_REPLACEMENT on line 1265 in file /home/mania5/uasecofscanyon3/includes/core/helper.class.php
At the line 1265 there is nothing that could give that error... wrong copy?

Anyway, see changelog from 0.9.4:
* Added `<messages><chat_prefix_replacement>` in `newinstall/config/UASECO.xml`
salut

merci :thx:
Image
createur de server depuis 2005 nadeo 1>tmnf 2>tmc et 4>Stad² 15>storm 43> server matchmaking pour un total de 65 server 24/24 createur du FanClub SSM

User avatar
rasmusdk
Posts: 66
Joined: 22 May 2012, 13:10
Location: Denmark

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by rasmusdk » 03 Jun 2017, 22:32

At every Map change I get 1 notice and 1 warning. (server runs fine)
What could be the cause?
I think it has been in all Uaseco versions. (Current Github095)

Code: Select all

[2017-06-02 19:38:48] [Event] Loading Map
[2017-06-02 19:38:48] [LocalRecords] Current record on Map [The Chosen] is [0:36.408] and held by Player [rasmusdk]
[u][b][PHP Notice] Undefined index: message_new on line 125 in file H:\TM2Server\_uaseco\includes\core\locales.class.php[/b][/u]
[2017-06-02 19:38:49] [AutoTime] Setting new timelimit for Map [The Chosen] to [4:40], based upon gold time [0:37.098]
[u][b][PHP Warning] Invalid argument supplied for foreach() on line 180 in file H:\TM2Server\_uaseco\includes\core\message.class.php[/b][/u]
[2017-06-02 19:38:49] [Event] Begin Map
Last edited by undef.de on 03 Jun 2017, 23:50, edited 1 time in total.
Reason: Use code tags for code/logs...

User avatar
undef.de
Posts: 1525
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany
Contact:

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by undef.de » 03 Jun 2017, 23:51

rasmusdk wrote:
03 Jun 2017, 22:32
At every Map change I get 1 notice and 1 warning. (server runs fine)
What could be the cause?
Could be the plugin/plugin.autotime.php and related locales/plugin.autotime.xml which are up-to-date at github, but maybe not at your install. 8-)
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what i do? Then award a ManiaStar.

User avatar
rasmusdk
Posts: 66
Joined: 22 May 2012, 13:10
Location: Denmark

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by rasmusdk » 04 Jun 2017, 00:08

Every thing is uptodate from Github :-) 2017-06-01

But then i think it is this:

.......
</plugin_description>
<!--
<message_default>
.......
</message_maximum>
//-->
</locales>

('<display>0</display>' in autotime.xml do not work)

Thanks for help!
Last edited by rasmusdk on 04 Jun 2017, 08:56, edited 1 time in total.

Flighthigh
Posts: 395
Joined: 29 Jun 2010, 06:48

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by Flighthigh » 04 Jun 2017, 05:01

undef.de wrote:
03 Jun 2017, 17:01
Flighthigh wrote:
03 Jun 2017, 09:50
At the 0.9.4 there is not adminpanel if i join the Server. In the chat "/admin panel 10" gives an Error with: No valid admin panel file.

Then i write "/admin panel list" and i got the list. Then i can click the 10 and the panel is there.
The same is if i wrote after the list in the Chat "/admin pane 10". Then comes the panel too.

Why it isnt possible that the panel is there if i join the server?
Is "10" an name of a panel or the index of a panel?

If you change your AdminPanel then this will be stored into the database, but only if you don't kill UASECO. You have to do a clean shutdown: "/admin shutdown", that will store the settings into the database.
Im sorry but a /admin shutdown has no effect. If i make this at the next Start of Uaseco it doesnt show the adminpanel.

Yes the 10 is a index for "RightCorner".

At the 0.9.3 i make only the cahtcommand "/admin panel 10" then the panel was there. At the 0.9.4 the only way is at first the Chat comm "/admin panel list" and then a click on the RightCorner or the chatcomm "/admin panel 10" or the chatcomm "/admin panel RightCorner". If i go out and come into the server the panel ist away. /admin shutdown has no effect.

User avatar
endbase
Posts: 292
Joined: 26 Jun 2011, 19:34

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by endbase » 04 Jun 2017, 06:08

Any body else got the problem that after a while the controller takes 2 minutes to load on the server ? (fresh install does not even work)

after every race i Get some errors

ps restart seems to work for an while. and here is my log file http://www.mediafire.com/file/i9wj68ovboydpyp/tm.zip

Greetz Base

User avatar
undef.de
Posts: 1525
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany
Contact:

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by undef.de » 04 Jun 2017, 10:13

rasmusdk wrote:
04 Jun 2017, 00:08
Every thing is uptodate from Github :-) 2017-06-01

But then i think it is this:
</plugin_description>
<!--
<message_default>

</message_maximum>
//-->
</locales>

('<display>0</display>' in autotime.xml do not work)
The version on github is 8 month old and there is nothing commented, except the version comments.



endbase wrote:
04 Jun 2017, 06:08
Any body else got the problem that after a while the controller takes 2 minutes to load on the server ? (fresh install does not even work)

after every race i Get some errors

ps restart seems to work for an while. and here is my log file http://www.mediafire.com/file/i9wj68ovboydpyp/tm.zip
Yes, it was a mem leak, fixed at github:
https://github.com/undeflabs/UASECO/blob/master/docs/CHANGELOG.md wrote: Fixed a mem leak: placed wrong the mem freeing function of a sql resource at includes/core/player.class.php and includes/core/playerlist.class.php (maybe related to speedychris report)
And the other log entries has been fixed too.
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what i do? Then award a ManiaStar.

User avatar
rasmusdk
Posts: 66
Joined: 22 May 2012, 13:10
Location: Denmark

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by rasmusdk » 04 Jun 2017, 10:54

undef.de wrote:
04 Jun 2017, 10:13
rasmusdk wrote:
04 Jun 2017, 00:08
Every thing is uptodate from Github :-) 2017-06-01

But then i think it is this:
</plugin_description>
<!--
<message_default>

</message_maximum>
//-->
</locales>

('<display>0</display>' in autotime.xml do not work)
The version on github is 8 month old and there is nothing commented, except the version comments.

I'm trying with a better explanation. :) ...

My point is:
'<Display>0</display>' in config\autotime.xml do not work. Messages are still in the chat. (Like '<display>1</display>')

Therefore I have added '<!--' and '//-->' to 'locales\plugin.autotime.xml' (which makes notice and warning in my logfile)

User avatar
undef.de
Posts: 1525
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany
Contact:

Re: UASECO 0.9.4 (2017-05-30) released

Post by undef.de » 04 Jun 2017, 11:16

Flighthigh wrote:
04 Jun 2017, 05:01
At the 0.9.3 i make only the chat command "/admin panel 10" then the panel was there. At the 0.9.4 the only way is at first the chat command "/admin panel list" and then a click on the RightCorner or the chat command "/admin panel 10" or the chat command "/admin panel RightCorner". If i go out and come into the server the panel ist away. /admin shutdown has no effect.
A chat command "/admin panel 10" without a before "/admin panel list" can't work, because the list in where you can "jump" with "/admin panel 10" does not exists, only "/admin panel list" is building it. The function that handles it hasn't be changed since 0.9.0.

And to save the settings into the database you have to leave the server. I was thinking that "/admin shutdown" stores the data, but that wasn't the case... but now. 8-)

rasmusdk wrote:
04 Jun 2017, 10:54
My point is:
'<Display>0</display>' in config\autotime.xml do not work. Messages are still in the chat. (Like '<display>1</display>')

Therefore I have added '<!--' and '//-->' to 'locales\plugin.autotime.xml' (which makes notice and warning in my logfile)
Ah... fixed.
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what i do? Then award a ManiaStar.

Post Reply

Return to “UASECO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest