Page 3 of 6

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 05 Jul 2018, 21:34
by bern
nice news !!!! I'm going to try, thank you! :3

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 06 Jul 2018, 09:18
by endbase
So nice you have finaly found it guys !!!! :thumbsup:

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 06 Jul 2018, 14:29
by undef.de
Thanks for the report, now I can go and fix that widget so you can use it again. :thumbsup:

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 10 Jul 2018, 16:24
by undef.de
Just did an upate at github, I think I have found which was causing the slowdown and it should be fixed now. Before I release the 0.9.6 I want to ask you guys to test it before. So please take the github files and let me know the results please. :thumbsup:

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 10 Jul 2018, 18:48
by bern
undef.de wrote:
10 Jul 2018, 16:24
Just did an upate at github, I think I have found which was causing the slowdown and it should be fixed now. Before I release the 0.9.6 I want to ask you guys to test it before. So please take the github files and let me know the results please. :thumbsup:
Thank you!!!! I will have to talk to nc1 to install it :3

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 10 Jul 2018, 20:40
by RelaxedRacer
Thanx for updating :yes:
I just updated the files, i cant click on "placement" buttons i created in records_eyepiece annymore.
*(And the amount of spectators just shows the max spectators allowed)*fixed*

I have yet to test with more players connected.

:pil

*Edit:*fixed* spectator count works perfect (i missed a file updating, my bad :roflol: )

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 10 Jul 2018, 20:55
by undef.de
RelaxedRacer wrote:
10 Jul 2018, 20:40
I just updated the files, i cant click on "placement" buttons i created in records_eyepiece annymore.
Please PM me your <placement>'s, I'll try them on my system.
RelaxedRacer wrote:
10 Jul 2018, 20:40
And the amount of spectators just shows the max spectators allowed
Could you add a screenshot pls?

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 10 Jul 2018, 21:45
by RelaxedRacer
undef.de wrote:
10 Jul 2018, 20:55
Please PM me your <placement>'s, I'll try them on my system.

Could you add a screenshot pls?
Done :pil (fixed the spectator count :thumbsup: )

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 10 Jul 2018, 23:05
by fiendy
Thanks Undef :thumbsup:

Installed on one of my servers, together with upgrade to latest MP4 (hadn't done that yet :oops: ).

Played for a couple of hours & only have one issue-the scoreboard no longer works, either by pressing Tab key or at end of round.
I may have missed some update of config files, just not sure what! Will take a look tomorrow.

Re: Uaseco slowing down with 10+ players after a while

Posted: 11 Jul 2018, 04:42
by endbase
fiendy wrote:
10 Jul 2018, 23:05
Thanks Undef :thumbsup:

Installed on one of my servers, together with upgrade to latest MP4 (hadn't done that yet :oops: ).

Played for a couple of hours & only have one issue-the scoreboard no longer works, either by pressing Tab key or at end of round.
I may have missed some update of config files, just not sure what! Will take a look tomorrow.
Yep same here :pop:

ps quick fix from newinstall/config upload modescript_settings.xml