Uaseco does not start

UASECO is a fork of the XAseco2/1.03 controller for Trackmania and has been overhauled to support the Modescript Gamemodes of Trackmania².

Moderators: undef.de, NADEO

Post Reply
User avatar
clementlapizza
Posts: 10
Joined: 14 Nov 2018, 04:28
Location: Gaspé, Quebec, Canada
Contact:

Uaseco does not start

Post by clementlapizza » 26 Jan 2019, 04:15

Hello,
I currently have a problem when after following the installation documentation, I found myself in the trap of not seeing anything happening in the game.

I do not know how to fix this problem.

cordially

Image

User avatar
TMarc
Posts: 14710
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Uaseco does not start

Post by TMarc » 26 Jan 2019, 08:42

First, it looks like the HUD has disappeared, probably you pressed the corresponding key by error. Check your keyboard assignment in game and let the HUD appear again.
It might also be a configuration issue with the HUD.

Because without it, it is impossible to tell what is going on there.
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
Miss
Posts: 1588
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Uaseco does not start

Post by Miss » 26 Jan 2019, 11:25

TMarc, this is the Uaseco forum, not sure if you noticed :D

Clement, you're gonna have to post some of your Uaseco logs in order to see what's happening here.
1070 GTX, i7 4790k, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative Maniaplanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

User avatar
TMarc
Posts: 14710
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Uaseco does not start

Post by TMarc » 26 Jan 2019, 11:50

I noticed for sure, we are in the server controller section.
The minimal HUD was not visible when I was watching the screenshot on my smartphone this morning :lol:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
clementlapizza
Posts: 10
Joined: 14 Nov 2018, 04:28
Location: Gaspé, Quebec, Canada
Contact:

Re: Uaseco does not start

Post by clementlapizza » 27 Jan 2019, 21:15

Hello,

Here are my Uaseco logs:

Code: Select all

[2019-01-27 21:09:24] ###############################################################################
[2019-01-27 21:09:24] [UASECO] Initializing...
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] Checking for required and wanted PHP extensions...
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "Exchangeable Image Information" (exif): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "File Transfer Protocol" (ftp): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "ICONV character set conversion facility" (iconv): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "Image Processing and GD" (gd): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "JavaScript Object Notation" (json): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "LibXML" (libxml): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "Multibyte String" (mbstring): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "MySQL Improved" (mysqli): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [PHP] » Checking "SimpleXML" (SimpleXML): OK!
[2019-01-27 21:09:24] [Config] Load settings [config/UASECO.xml]
[UASECO Fatal Error] No MasterAdmin(s) configured in [config/UASECO.xml]! on line 762 in file /home/ClementlaPizza/Serveur_de_test/ManiaplanetServer/uaseco/uaseco.php
and for the MasterLogin it is however to configure as its on my line:

Code: Select all

	<masteradmins>
		<!-- /ip:port in tmlogin only useful when joining server over LAN -->
		<!-- ipaddress can be specified to guard each login against       -->
		<!-- unauthorized use of admin commands from other IP addresses   -->
		<!-- format:
		<tmlogin>MyManiaPlanetID</tmlogin> <ipaddress>**.***.***.**</ipaddress>
		//-->
	</masteradmins>

hackie
Posts: 1112
Joined: 19 Jul 2012, 22:43

Re: Uaseco does not start

Post by hackie » 27 Jan 2019, 21:40

Should look like this :


Code: Select all

	<masteradmins>
		<!-- /ip:port in tmlogin only useful when joining server over LAN -->
		<!-- ipaddress can be specified to guard each login against       -->
		<!-- unauthorized use of admin commands from other IP addresses   -->
		<!-- format:
		<tmlogin>YOUR_MASTERADMIN_LOGIN</tmlogin> <ipaddress>YOUR_MASTERADMIN_IP</ipaddress>
		//-->
		<tmlogin>youre-masterserver-login</tmlogin>

	</masteradmins>
System Specs:
OS: Windows 7 Professionnal x64
CPU: Intel Core i7-6700K / 4 GHz - 8 MB cache
GPU: MSI GTX 980TI GAMING 6G - OC Edition
Motherboard: ASUS MAXIMUS VIII RANGER
RAM : 32Gb Kingston HyperX Savage - DDR4
DirectX 11

User avatar
clementlapizza
Posts: 10
Joined: 14 Nov 2018, 04:28
Location: Gaspé, Quebec, Canada
Contact:

Re: Uaseco does not start

Post by clementlapizza » 27 Jan 2019, 22:30

hi,

it's good my problem comes from the.

I thank you (is more a thing all stupid -_-)

Post Reply

Return to “UASECO”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest